Sis equips estan separats per només dos punts en les primeres posicions de la classificació en la primera categoria del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés.

Gràcies a les victòries aconseguides la setmana passada per les formacions de Marquesat i Montserrat, els actuals líders del grup sumen deu punts en els seus casellers, seguits per Quart de les Valls i Beniparrell a tan sols un punt de distància, i a dos punts figuren els equips d´Albuixech i Foios. Massalfassar, Meliana i Marquesat B tanquen la classificació, ja allunyats de la part alta de la taula. La sisena jornada que es disputarà el cap de setmana deixa dos partides molt atractives, ja que Beniparrell acudirà al carrer de Quart de les Valls, en l´enfrontament entre els dos equips empatats en la tercera posició, mentre que Foios rebrà al Albuixech, lluitant per seguir en les posicions capdavanteres. Els de Foios hauran de recuperar-se de la derrota patida la setmana anterior en el carrer d´Alfarp, mentre que l´Albuixech vé de guanyar en casa al Meliana. El Marquest A, per la seua part haurà d´enfrontar-se al Massalfassar en el carrer de la població de l´Horta Nord, tancant la jornada la partida entre el cuer Marquesat B, que rebrà la complicada visita del Montserrat.

En la categoria juvenil son Montserrat, primer amb quinze punts, Beniparrell, segon a tres punts de distància, junt a Foios i Meliana, empatats en la tercera posició, els equips que ocupen les places per a seguir a la fase final. Mentre que en la divisió de plata son Borbotó i Albuixech C els que manen en el grup A, sent Faura i Albuixech B qui ho fan en el grup B. Godelleta i Meliana, ja en la tercera categoria, son els liders dels grups. Completa la competició de carrer la quarta categoria, on manen Vinalesa B i C, junt al Borbotó D.

Almussafes i Alfara de la Baronia figuren al capdavant dels grups de primera en trinquet, per davant de Torrent i la Pobla de Vallbona, respectivament. En segona son Torrent B, Moncada, Riba-roja C i Castelló de la Plana qui lideren els grups, mentre que en tercera ho fan Carlet, Torrent E, Moncada C i Almassora.

Els equips de les escoles de Massalfassar, Beniparrell, Lliria, el Puig, Pobla de Vallbona, Riba-roja, Montserrat, Moixent, Algimia d´Alfara i Albalat dels Sorells son els que figuren en primera posició dels grups de les categories escolars amb les quals compta aquesta nombrosa competició.