S´arriba a l´equador a les lligues de llargues i de palma, ambues enmarcades en el Diputació d´Alacant. després de la disputa el passat cap de setmana de la setena jornada. Parcent en la lliga de llargues i Agost, en palma, són els líders de les màximes categories.

En la lliga de llargues, en la seua primera categoria, el líder d´aquesta primera volta és l´equip de Parcent, que està a un nivell altíssim. El passat cap de setmana guanyava a casa a la formació de Sella per 10 a 7. Parcent ha aconseguit ja 19 punts (ha cedit un punt en Campello i altre en casa davant Sella), mentre que Sella, és segon amb 16 punts, però té una partida pendent davant Benimagrell, però tot i que aconseguira els tres punts empataria amb Parcent, però el average particular afavorix als actuals líders. Benimagrell és tercer amb 13 punts, després d´aconseguir guanyar 10 a 1 davant Mutxamel la passada jornada.

Cal destacar que Campello, que es quart, té un partida menys que Benimagrell, i en cas d´aconseguir puntuar en esta partida ajornada davant la Vila, es posari de nou en tercera posició. És precisament la Vila el cinqué amb nou punts, que depenent el que faça en eixa partida que té pendent, també podria inclós posar-se en quarta posició. Tot molt embolicat pel moment i no és resoldrà fins que passe el pròxim cap de setmana, reservat per a les partides ajornades.

La partida entre la Nucia i Murla acabava amb 10 a 7 per als primers, el que supossa que éstos ocupen la sisena posició, mentre que els de Murla son penúltims. Mutxamel és la formació que ocupa la última posició. La primera volta en la primera categoria de palma ens deixa a Agost al capdavant de la classificació, tot i que podria variar, ja que tenen una partida pendent contra el que pot assolir la primera posició, l´equip de Sella, ja que estan separats per tres punts.

Entre estos equips es situa la de Murla que té dos punts menys que Agost, però els de la Marina sí han disputat ja les seues 7 partides. Tibi A és el quart classificat, però també ha de puntuar en la partida que té pendent davant Laguar per a conservar o milorar eixa quarta posició que ara ocupa. Benidorm, Laguar i Tibi B segueixen de prop al Tibi A ocupant la cinquena, sisena i setena posició respectivament. Ja més despenjat es troba l´equip de Calp, amb només un punt. Este cap de setmana es disputaran totes les partides ajornades per la pluja.