La ronda de semifinals de la Lliga 2 i la Lliga Promeses Caixa Popular d´Escala i Corda es disputarà durant els pròxims dies als trinquets referència de la modalitat, una vegada ha finalitzat la fase regular d´ambdós competicions patrocinades per Caixa Popular.

Aquesta fase ha demostrat la qualitat de les joves promeses, fet que permet vaticinar unes semifinals molt intenses i disputades com ja ha succeït en cada una de les jornades de la fase de grups. En la Lliga 2 Caixa Popular, la ronda de semifinals s´iniciarà el pròxim diumenge a partir de les 18:00 hores al trinquet de la Pobla de Vallbona en un duel que enfrontarà al segon contra el tercer classificat, i per al qual espera rival el trio representant de Murla de Marc, Saxa i Manel.

La fase final continuarà amb la disputa de la segona semifinal, el dilluns dia 16 al trinquet de Borriana que enfrontarà al trio format per De la Vega, Herrera i Néstor que ha quedat líder de la fase regular contra el quart classificat de la mateixa.

Els creuaments es completaran amb la parella de Pablo i Bueno que ja es semifinalista, i amb el trio de Ferrer, Jordi i Marti o la parella de Marc i Pepet que es disputen l´últim lloc en semifinals, que es va decidir ahir per la vesprada/nit en una partida aplaçada per la pluja a Pelayo. La competició finalitzarà amb la disputa de la gran final el divendres dia 20 de Maig a Sueca.

Per la seua part, en la Lliga Promeses la primera partida de semifinals es va disputar ahir al trinquet de Pelayo, un duel que va enfrontar al segon contra el tercer classificat de la fase regular, és a dir al trio de José Salvador, Javi Font i Sergio contra la formació de Kevin, Sergi Belda que va substituir al lesionat Pablo de Segorbe i Pablo Salvador.

El segon finalista del torneig es decidirà el dimarts dia 17 al trinquet de Massamagrell on el líder de la fase regular, el trio de Marti II, Julian i Manel s´enfrontarà al quart classificat, l´equip de Salva, Álvaro i Pablo de Petrer. Aquesta segona semifinal es presenta favorable al trio liderat per Marti II que únicament han perdut una partida en la fase regular i per la mínima, a més van superar per un contundent 60 per 35 al trio de Salva en la partida de la fase de grups.

L´equip de Salva, amb gran moral

A pesar d´això, l´equip de Salva arriba amb gran moral a aquest duel ja que han accedit a semifinals desprès d´un triple empat a 4 punts en la quarta posició i una contundent victòria en l´última jornada de la lligueta classificatòria.