En la competició encapçalada per Quart de les Valls, els carrers de pilota de Montserrat i Beniparrell viuran les partides més intenses de la jornada en primera categoria.

Montserrat, tercer classificat, rebrà demà dissabte al Foios, situat en la cinquena plaça però a tan sol dos punts dels seus rivals. Òscar, Cèsar, Jesús Manuel i Pau, integrants del primer equip del club monserratí, continuen defensant el títol guanyat pel seu club la passada temporada. La partida serà important per a ells, tant pels punts en joc, com per mantindre de manera favorable la diferència de jocs, ja que en la partida d'anada jugada a Foios el Montserrat va aconseguir la victòria. En el cas dels jugadors del Beniparrell lluitaran amb el Massalfassar per a no despenjar-se dels llocs capdavanters. Cal tindre present que els de l'Horta Sud ocupen la sisena plaça amb 14 punts, a quatre de l'Albuixech, que ocupa la última de les places de semifinals. El Massalfassar marxa just per darrere dels seus rivals de demà, amb 11 punts, intentant allunyar-se de les places de descens.

Els equips que marxen al capdavant de la classificació, Quart de les Valls i Marquesat, jugaran les seues partides com a locals, de manera que es preveu una jornada de transició. Quart de les Valls ocupa el liderat en solitari, amb 30 punts, sent el dominador de la lliga amb una clara diferència, ja que porta set punts més que els seus perseguidors del Marquesat. Els del Camp de Morvedre jugaran demà en el seu carrer natural davant el cuer de la taula, el Marquesat B. Els jugadors del primer equip del club de la Mancomunitat d'Alfarp, Llombai i Catadau rebran en el carrer "Conrado Casanova" al jove equip de Meliana, que de moment està situat en places de descens. D'aquesta manera els dos primers classificats juguen contra els dos últims de la taula.

En juvenils son Beniparrell i Montserrat els equips que encapçalen la classificació, els primers amb 30 punts, mantenint-se invictes de moment en la lliga regular, i els segons amb 24. Lluny queden ja el tercer classificat, Meliana, amb 17, o Foios amb 14.

En la competició disputada en trinquets comença aquesta setmana la seua fase final. En el cas de primera es jugaran les primeres partides de quarts de final que enfrontaran a Benicarló amb Torrent, el Llíria rebrà a l'Almussafes, la Pobla de Vallbona B viatjarà a Guadassuar, tancant els emparellaments la visita d'Alfara de la Baronia al trinquet de la Pobla, on jugaran contra el primer equip del club local. En la divisió de plata hi haurà doble enfrontament entre els clubs de Riba-roja i Manises, completant el quadre les eliminatòries entre Moncada i Onda, i entre Castelló de la Plana i Torrent.