La setena edició d´aquesta competició afronta les primeres partides de la segona volta de la lliga regular. En el cas de la categoria absoluta són Emilio de Torrent i Juan «Maravilla» de Pedreguer els que marxen al capdavant dels seus grups. En el cas del jugador torrentí, que figura en la primera plaça amb un punt per davant d´Isaac d´Alcàsser, que participa pel club de Riba-roja, la pròxima partida l´enfrontarà amb Juan de Guadassuar, altre dels participants en el torneig. L´alacantí «Maravilla» es troba empatat a 6 punts amb un dels clàssics de la competició, Juanmi de Gandia, que representa al club de Benissa.

En la divisió d´argent es Cristian de Quart de Poblet qui domina amb claredat el primer grup, per davant de Jose Luis de Meliana, a qui s´enfrontarà precissament aquest cap de setmana en un partida decisiva. Eric de Benaguasil es qui encapçala l´altre grup de segona, empatat amb Fernando del CPV Marquesat. Es dona el cas que tant Cristian com Eric son membres del CPV Riba-roja, un dels més actius en les competicions de clubs d´escala i corda.

Ja en tercera A es Bernat de Sueca i Paco d´Onda qui ocupen la primera posició dels seus grups corresponents. En el cas del jugador de la Ribera per davant de Nacho de Foios, mentre que el castellonenc es situa a tres punts de Javi d´Almassora i del seu company Jordi d´Onda. Per últim, la categoria de tercera B, la més nombrosa, comptant amb quatre grups de competició, te al capdavant d´aquestos grups a Jose de Carcaixent, Enric de Valencia, Laso de Torrent i Ximo de Xilxes. Tots ells primers classificats en solitari.