La classificació final en la primera categoria ha deparat que s´enfronten per una banda les formacions de Quart de Poblet A, amb Adrián i Arcusa II a la del Racó Pobla de Vallbona, amb Moro i Pasqual.

Per l´altra part del quadre es voran les cares els equips d´Almussafes amb Luis i Dani front al de Xest, pel que formen Adrián de Museros i Álex de Paterna. En este últim cas les dates de semfinals seran el cap de setmana del 2 i el 9 de juliol. Almussafes B jugarà contra Quart de Poblet B per la lluita per accedir a la final de la segona categoria, mentre que Casinos farà el propi, en este cas, davant el ja clàssic equip del Arrea-li Bona de Benicarló. Les dos categories de 3ª, la A i la B, juguen la final de manera directa, enfrontant-se els dos primers classificats.

En el cas de la categoria A, tot i que queda una jornada per disputar, ja sabem que la final la disputaran els equips de Moixent B i Paterna. Pel que fa a la B, esta jornada última será definitiva per a conéixer els finalistes, que eixiran d´entre estos tres equips: Moixent D, Tamborí B i Tamborí A.

Pel que fa a les categories d´entre semana, la 1ª d´elles tindrà com a semifinals l´enfrontament entre els dos equips de Massalfassar, per una banda, i per l´altra, Elèctrica Vinalesa A i Beniparrell lliutaran per estar en la final. En la 2ª d´estes categories, els dos equips de Borbotó s´enfrontaran en la semifinal i també el faran Massalfassar D i Elèctrica Vinalesa C.