El pròxim cap de setmana es disputarà la tornada de la ronda de semifinals en quasi totes les categories de les lligues de Llargues i de Palma, ambdues enmarcades dins del Trofeu Diputació d´Alacant.

En el cas de la primera categoria de llargues, Sella i Benimagrell resoldran este cap de setmana la seua eliminatoria després que el passat cap de setmana Benimagrell guanyara 2 a 10 als de Sella. L´altra eliminatoria entre València i Parcent s´inicia este dissabte degut a que els de València es trobaven disputan la prèvia contra La Vila. Agost i Tibi A afronten amb un bon avantatge la tornada de les seues eliminatòries, els primers guanyaven a casa 10 a 2 davant Murla, mentre que els de Tibi guanyaven 10 a 5 a l´altre equip de Tibi.

En segona de llargues Xixona a de defensar el 10 a 3 de l´anada davant Tormos mentre que Benidorm farà el propi davant Crevillent, amb mateix resultat. Ja en segona de palma, Benimagrell té un avantatge de 10 a 5 de l´anada a Parcent, mentre que Sella A amb un 10 a 1 en l´anada contra Xàbia ja té peu i mig en la final. Murla guanyava per 10 a 0 i en fer un joc en Crevillent ja estaría en la final, per l´altra part del quadre Parcent necessita fer 4 jocs a casa davant Xaló pel que fa a la 3ª de llargues. Benifallim i Castells tractaren de defensar el 4-10 i 2-10 que aconseguien a Relleu i Finestrat respectivament. Els juvenils enceten esta jornada les semifinals amb estos encreuaments: Parcent-Benidorm i Agost-Murla.