Ja coneixem a quasi tots els finalistes del Campionat Autonòmic de Raspall, que presentarà les seues finals el dimecres 29 de juny, en el Museu de la Pilota de Genovés.

Xeraco i Bicorp s´avançaren en les partides d´anada de semifinals de la màxima categoria, que tingueren lloc el cap de setmana passat. El campió de la temporada 2016, la formació de la Safor, va prendre aventatge davant l´Alzira, al guanyar a domicili 15 a 35. Quasi el mateix resultat, 20 a 35, fou el marcador de la partida entre Genovés i Bicorp, que jugaren a la població de la Costera. En cas de passar a la final els equips de Xeraco i Bicorp, els seus jugadors disputarien la mateixa final per tercer any consecutiu. En la divisió de plata La Vall A i Oliva B es jugaran el títol. Ja en tercera el club de la Vall repetirà finalista davant el Rafelbunyol. Per últim, l´Oliva D espera rival per a la final de quarta. Eixirà del duel entre Real de Gandia i la Vall D.

En la competició femenina Beniparrell i Bicorp jugaran la final de primera. El vigent campió Beniparrell va complir els pronòstics, i derrotà a Tavernes Blanques en semifinals, mentre que Borbotó va caure davant Bicorp en una sorprenent partida de tornada, en la qual no pugueren sumar un sol joc. Moixent queda a l´espera del seu rival en la final de segona, tot i que probablement seran les jugadores del Beniarbeig. En tercera Beniparrell i Meliana, dos dels clàssics entre els clubs femenins, es jugaran el títol. Completant el programa de finals l´enfrontament entre Monserrat i Meliana, en el debut de l´equip monserratí en el torneig.