24 de junio de 2016
24.06.2016
Pilota

Les finals de El Corté Inglés comencen al carrer de pilota de Vinalesa

Els millors equips de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet es jugaran el títol el diumenge

24.06.2016 | 04:15

El Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, va presentar les seues primeres finals, corresponents a les categories de promoció, el dimecres passat en el Centre Comercial Ademuz. Els finalistes de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet, que jugaran el diumenge per la vesprada en el carrer de galotxa de Vinalesa, assistiren a la seua presentació acompanyats per familiars, monitors, del responsable de Relacions Externes i Comunicació del El Corte Inglés, Pau Pérez Rico, i del vicepresident de l´apartat escolar de la FPV, Pedro López.

El directiu federatiu va destacar l´esforç continu de les famílies de tots els finalistes, la qualitat del treball dels seus monitors i el nivell esportiu dels xiquets: «Han arribat les millors escoles a les finals, darrere hi ha un treball excel.lent per banda dels tècnics responsables de cada escola, i des de la Federació estem molt orgullosos, tant del seu treball que és la base per al futur, com de comptar ja amb El Corte Inglés darrere d´aquesta competició per un total de 41 anys».

Pau Pérez Rico, va destacar que l´Autonòmic de Galotxa és l´esponsorització més llarga de El Corte Inglés a la Comunitat Valenciana, va començar un any després de l´implantació de la marca en terres valencianes, allà per l´any 1975 i referints als joves jugadors presents en l´acte: «Molts de vosaltres sou nets dels primers jugadors de El Corte Inglés, i esperem que en un futur els vostres nets continuen jugant-lo. S´ha disputat ininterrompudament amb la participació de milers de pilotaris valencians, sent un dels trofeus més arrelats i de major solera en el món de la pilota».

A Vinalesa s´enfrontaran el diumenge dia 26 de juny:
-Final Cadet: 17.00 hores. Lanzadera Montserrat - Ajuntament de Beniparrell.
-Final Infantil: 17.45 hores. PPAF El Puig – CPV Massamagrell.
-Final Aleví: 18.45 hores. Lanzadera Montserrat -CPV Massamagrell
-Final Benjamí:19.30 hores. PPAF El Puig – CPV Algímia d´Alfara

Montserrat contra Beniparrell
En la lliga de primera categoria cal destacar com a partida de la jornada la visita del líder, Quart de les Valls, a casa del segon classificat, Marquesat A. En una enfrontament que els servirà a uns i a altres per a buscar els punts febles del rival, ja que son els dos principals candidats a jugar la final. Junt al vigent campió, Montserrat, que també afrontarà una complicada partida com a locals davant del Beniparrell.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Buscador de deportes

Enlaces recomendados: Premios Cine