El trinquet torrentí ha estat de nou la seu escollida per la FPV, després de l´èxit de la passada temporada, en la que es va omplir amb el públic assistent, per a les finals de les categories de trinquet de El Corte Ingles de galotxa.

El programa de les finals començarà la vesprada del dissabte 9 de juliol, en la que es disputarà la final de la divisió de plata, entre les primeres formacions dels clubs de Manises i Onda. Tant els jugadors de l´Horta Sud com els de la Plana Baixa ja han jugat finals en el recinte torrentí, i dissabte jugaran a les 18:30 hores.

Previament a ells es farà una partida de raspall adaptat en cadira de rodes, en la qual participaran els millors jugadors de pilota adaptada. Ja el diumenge les finals de tercera i primera es jugaran a partir de les 17:30 hores, quan començarà la final-derby de tercera, en la que els dos equips de Torrent classificats per a la mateixa oferiran una completa festa entre les parets del seu trinquet municipal. El tancament de la competició en la seua vessant de trinquet el donarà la final de primera.

En ella seran Torrent A i Almussafes els que lluiten per la copa de campió absolut del torneig. De bon segur els assistents tindran una bona partida, ja que en la lliga regular els jugadors torrentins guanyaren en la partida jugada com a locals davant l´Almussafes nomes per dos jocs de diferència.