Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Pilota

Marquesat i Quart de les Valls, jutges en l´Edicom-Interpobles

Les semifinals del torneig es decidixen este cap de setmana amb les partides de tornada

Marquesat i Quart de les Valls, jutges en l´Edicom-Interpobles

Els carrers de pilota d´Alfarp i Quart de les Valls seràn els escenaris on es jugaràn les partides de tornada de semifinals en el XXX Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom 2016. La primera eliminatòria pel títol de primera compta amb Massalfassar i Quart de les Valls com a protagonistes. En la partida jugada la setmana pasada al carrer del club de l´Horta Nord, els locals aconseguiren una important aventage, deixant el marcador 70 per 20. Javi, Ximo, Jorge i Paco hauràn de visitar ara el carrer València de Quart de les Valls, on l´equip del Camp de Morvedre, format per Juan Carlos, Alex, Juan, Miguel Angel, Bervis i Montesa ha aconseguit fer un fortí del qual practicament cap equip s´ha emportat la victòria. La diferència de jocs es molt favorable als de Massalfassar, pero totes les partides cal jugar-les.

Respecte a la segona semifinal, els contrincants son Marquesat i Beniparrell. Els de l´Horta Sud guanyaren per la mínima en la partida d´anada, i es veuràn obligats a guanyar també en el carrer Conrado Casanova d´Alfarp. Julian, Jony i Toni, integrants del Beniparrell, tenen una complicada visita a l´equip format per Pau, Fernando, Sopetes i Benja, ja que els del Marquesat tenen la mida presa al seu carrer de joc.

Beniparrell i Meliana s´han avançat en les semifinals de juvenils, guanyant en els enfrontaments d´anada davant Montserrat i Les Valls. Godelleta i Meliana C apunten a la final de la divisió de plata, mentre que Les Valls B i Borbotó D ho fan en tercera categoria. Tibi ja te peu i mig en la final de quarta, al derrotar amb claredat a Albalat dels Sorells, mentre que Foios G i Sollana B es juguen l´altra plaça.

En la competició de trinquet les finals ja estan clares, disputant la final absoluta els equips d´Algimia d´Alfara i la Pobla de Vallbona A. La divisió de plata tindrà a Lliria i Massalfassar E com a finalistes. La Pobla de Vallbona C i Torrent B s´enfrontaràn en la final de tercera A, completant les finals de trinquet la corresponent a tercera B entre Manises E i Manises C. Les mateixes es jugaràn el dissabte 3 i diumenge 4 de desembre en el trinquet d´Algimia d´Alfara.

Totes les finals seràn presentades oficialment el pròxim dimecres 30 de novembre, en la seu de l´entitat patrocinadora, Edicom, situada en el Parc Tecnològic de Paterna. Per a la mateixa, tots els equips finalistes estan citats a partir de les 20 hores, i en la mateixa es farà el lliurament de premis i material que oferix Edicom a tots els equips finalistes.

Compartir el artículo

stats