Es presentava el passat dimarts, al saló de plenaris de l´Ajuntament d´Almussafes, als finalistes de la XXX edició del Trofeu President de la Generalitat-Campionat Individual de Frontó. A l´acte van acudir els finalistes de les set finals, i va estar presidit per Pau Bosch, regidor d´esports d´Almussafes, Daniel Novejarque, vicepresident de la FPV, i José Ventura, president del CPV Almussafes, que van a estar acompanyats en la taula pels dos finalistes de la categoria especial, Javi Moro de Massalfassar i Adrián de Museros.

El representant de l´ajuntament va agraïr a la Federació el fet d´haver triat el frontó d´Almussafes com a seus per a estes prestigioses finals. A més, -continuava- des de que ferem la reforma al frontó els aficionats ens han transmés el bon estat de la instal.lació per a la pràctica del frontó valencià.

Per la seua banda, Novejarque volgué fer un repàs de les finals, posant especial èmfasi en la final de la categoria especial, on resaltava que serà una final molt entretinguda per a l´espectador i amb pronòstic incert, també dedicava unes paraules al finalista de primera Vicent Cervera, és un honor per al món de les tres parets tindre un exjugador profesional de primer nivell com tú i estem molt agraïts de que així siga.

El dos voltes campió d´aquesta competició, Adrián de Museros, comentava que és tracta d´una setmana en la que és gaudeix molt de l´ambient previ i de la pròpia final, on es viu un ambient únic. El seu rival, Javi, destacava també la il·lusió que li feia disputar la seua primera final d´aquesta competició i bromejava amb el seu contrincant i cosí desijant-li sort, però no molta.

Just després de la presentació dels finalistes, arrancaven les finals, en este cas, la de 1ª categoria d´entre semana, entre dos jugadors que s´han convertit ja en clàssics d´aquesta categoria, com són Julio de Vinalesa i Paco de Meliana. Es veia una partida molt interessant fins arribar a l´equador, a partir d´ahí el físic de Julio va superar al de Paco, guanyant el de Vinalesa 41 per 28. Després començà la final de segona entre semana, que enfrontava a Voro de Foios i a Miguel d´Atzeneta, inèdit en esta competició.

El de Foios començava molt fort la partida, però Miguel aconseguia igualar l´envit i, a més, anar-se prou en el marcador agafant un còmode avantatge que el va permetre tancar la partida amb un resultat de 41 a 27, anant-se el trofeu per a terrers castellonenques.