Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Pilota

El raspall femení crea expectació

Les formacions liderades per Ana Sanchis i Myriam són les primeres líders en el circuit sub-23 de l´especialitat i les de Nerea i Erika en el sub-18 després de la primera jornada

El raspall femení crea expectació

El trinquet d’Alcàsser va ser l’escenari elegit el passat dissabte 14 de gener per a donar el tret d’eixida a la segona edició dels circuits Sub-23 i Sub-18 de Raspall Femení. La segona edició d’aquestes competicions, patrocinades per l’entitat bancària Caixa Popular i per la Diputació de València, ha generat una gran expectació entre el raspall femení que cada dia va a més.

Les vint-i-quatre protagonistes buscaran alçar el pròxim 18 de febrer el títol de campiones i succeir en el palmarès a Mar de Bicorp i Eva de Montserrat en el Sub’23, i a Lucia i Fanni en el Sub-18. Ambdós competicions es presenten molt atractives i no hi ha cap parella que partisca amb el cartell de favorita, tot i que en el circuit sub-23 hi ha que destacar a les vigents campiones, Mar i Eva que tornen a formar equip en busca de revalidar el seu títol. Pel que fa al sub-18, la igualtat encara és major i cap dels sis equips participants podrà fiar-se del seus rivals. I més, desprès que Fanni, vigent campiona, haja canviat de categoria per participar en el sub-23.

En cada competició participaran sis parelles que es dividiran en dos grups de tres equips. Aquesta fase regular constarà de tres partides per grup, una ronda de semifinals a doble partida on s’enfrontaran la primera del grup A contra la segona del grup B, i la gran final a partida única. Les vint-i-quatre jugadores participants procedeixen dels clubs de Moixent, Beniarbeig-El Verger, Borbotó, Beniparrell, Montserrat, Xeraco, Alquería d’Asnar, Tavernes Blanques, Vall de Laguar i Bicorp.

La primera jornada de competició ens va deixar les victòries en el circuit sub-18 de Nerea de Moixent i Julia de Beniparrell, davant Maria de Beniparrell i Cristina de Petrer, i de Erika de l’Alqueria d’Asnar i Joana de Laguar, davant Angela de Riola i Noelia de Beniparrell. En el circuit sub-23 Myriam de l’Alqueria d’Asnar i Amparo de Moncada varen guanyar a Sara de Godelleta i Noelia de Beniparrell. L’altra partida de la jornada inicial deixava com a guanyadores a Ana Sanchis i Victoria de València, davant Anabel de Tavernes Blanques i Fanni de Beniarbeig.

Demà quatre noves partides

La competició continuarà demà dissabte, a partir de les 17 hores, al trinquet d’Alcàsser amb quatre noves partides. Dins de la competició del circuit sub-18 la primera partida tindrà com a protagonistes a Àngela de Riola i Noelia de Beniparrell junt a Paula i Marta de Tavernes Blanques. En la segona partida jugaran Maria de Beniparrell i Cristina de Petrer amb Lucia de Beniparrell i Luisa de Moncada. A continuació, en el circuit sub-23 aplegarà el torn de Ana Sanchis i Victòria de Valencia i de Ana de Beniparrell i Aida de Moixent. Tancarà la vesprada l’enfrontament entre Sara de Godelleta i Noelia de Beniparrell amb Mar de Bicorp i Eva Maria de Rafelguaraf.

Compartir el artículo

stats