L´Individual al 4 i mig, l´Autonòmic de Frontó Parelles, el One Wall i els Jocs Esportius estan finalitzant-se o preparant-se en aquestes dates. En el el cas de l´Autonòmic de One Wall les finals es jugaran huí mateix en el Pavelló de Tavernes Blanques, a partir de les 19 hores. La final B la jugaran la parella local del CPV Carraixet Tavernes Blanques i el CPV Borbotó D. En el cas de la final absoluta les parelles finalistes seran del CPV Parcent, amb Sacha d´Orba i Angel de Murla, i del CPV Carraixet Tavernes Blanques C, on juguen José Ramón i Juan de Moncada.

Respecte a l´Individual del 4 i mig s´estan ultimant les semifinals de les quatre categories amb les quals compta aquesta atractiva competició. En primera el frontó d´Almussafes sera el lloc on, a partir de les 11 hores, juguen Adrián de Museros i Luis de la Vega la primera semifinal, jugant-se a continuació la segon entre Dani d´Alginet i Cervera d´Alaquàs.

En l´Autonòmic de Frontó Parelles seran més de 40 les formacions participants que faran sonar la pilota de tek fins a juliol. Repartides en sis categories, la categoria absoluta tindrà com a protagonistes a les parelles de Llíria, Museros, Pobla de Vallbona, que defensa el títol aconseguit l´any passat per Pasqual i Javi «Moro» Quart de Poblet, club que presenta dues formacions, i la novetat de Vilamarxant.

Dins la promoció de la modalitat a nivell escolar els Jocs Esportius de Frontó Individual tindran com a seus de competició aquesta setmana les poblacions d´Oliva, Tavernes Blanques, El Puig i Massamagrell.