Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Pilota

Comencen les semifinals en el Diputació autonòmic de raspall

Les finals del torneig es jugaran a Polinyà del Xúquer els dies 1 i 2 de juliol

Comencen les semifinals en el Diputació autonòmic de raspall

Les finals de la 34ª edició del Campionat Autonòmc de Raspall, Gran Trofeu Diputació de València, que es jugaran el dissabte 1 i diumenge 2 de juliol, s´han concedit al carrer de pilota de Polinyà del Xúquer.

En la primera categoria masculina, l´últim enfrontament entre Bicorp i Xeraco era decisiu, ja que decidia els emparellaments de semifinals. El mateix es va resoldre a favor de la formació de Bicorp, que jugavaal seu carrer, i es tancava amb el marcador favorable als locals 40 a 25. Amb aquest resultat els actuals campions, Bicorp, completen la lliga en primera posició, quedant els subcampions, Xeraco, en la segona plaça. Oliva queda en tercer lloc, i completa les places de semifinals l´equip de Villalonga, en quarta posició. Les semifinals pel títol de primera enfrontaran aquest cap de setmana al nou equip del campionat, Villalonga, amb els primers classificats, Bicorp. La partida d´anada tindrà lloc en el carrer de joc de Villalonga. Oliva i Xeraco viuran el derby de la Safor per una plaça en la final, disputant-se el primer capitol d´aquesta eliminatòria en el trinquet d´Oliva el cap de setmana pròxim.

El club de Quatretonda ha asegurat un finalista en la divisió de plata, ja que els seus dos equips es jugaran una de les semifinals. L´altre plaça per a la final se la disputaran entre Gavarda B i Otos. Bicorp B i Alzira són els equips classificats de moment per a la fase final de tercera categoria, quedant a l´espera de conèixer els seus rivals.

En la primera femenina Borbotó va puntuar davant el líder del grup, Bicorp, en la partida jugada al carrer de la pedania de València. El resultat de 30 a 40 els permet sumar un punt, i hauran de jugar-se la segona plaça amb el Beniparrell la última jornada de la lliga. Les de Beniparrell sumaren els tres punts davant la Marina, mentre que la victoria a domicili de Moixent al trinquet de l´Alqueria d´Asnar permet a les jugadores de la Costera asegurar-se entrar en semifinals. Els tres punts aconseguits per Tavernes Blanques davant el Montserrat els permet, a falta d´una jornada per disputar-se, evitar les places de descens, que ara ocupen Montserrat i Alqueria d´Asnar.

Polinyà, seu de les finals

Estan tancant-se els últims detalls per a portar les finals de la present edició del torneig al carrer de pilota de Polinyà del Xúquer, seu d´anteriors edicions com la del 2001 i 2011. Les partides finals de les nou categories es jugaran entre el dissabte 1 i diumenge 2 de juliol. Les finals de primera, tant masculina com femenina, es jugaran la vesprada del dissabte, i seran televisades les dues.

Compartir el artículo

stats