Tavernes Blanques acollirà hui divendres dia 9 de juny, a partir de les 18 hores, la presentació oficial del Campionat d´Europa de Joves. L´acte tindrà lloc al saló de plenaris de l´Ajuntament de Tavernes Blanques, ja que la població de l´Horta Nord serà la seu d´aquesta edició del torneig. Es comptarà amb la presencia del Director General de l´Esport, Josep Miquel Moya, el president de la Confederació Internacional, Jose Daniel Sanjuan, així com els membres de les seleccions inferiors.

El III Eurojove de Pilota a Mà comptarà amb la presència de les principals seleccions nacionals Europees, com són França, Itàlia, Bèlgica, Holanda i Portugal, a més de la nostra selecció. Aquesta competició internacional on juguen els futurs membres de les seleccions absolutes és celebrarà del 25 al 28 de juliol de 2017. Com en les anteriors edicions, les categories de participació seran Sub-19, Sub-17 i Sub-15, amb participació en totes tres categories tant d´equips masculins com femenins. Més concretament, la modalitat de One Wall comptarà amb els citats sis campionats, mentre que les modalitats de Llargues i Joc Internacional es jugaran sols en la categoria Sub-19 Masculina. Pel que fa la categoria Sub-19 Femenina, aquesta també comptarà amb la competició de Raspall, com a modalitat autòctona de la Comunitat Valenciana.

En aquesta presentació es donaran a conèixer alguns dels detalls del campionat, però cal destacar que el dimarts 25 de juliol tindrà lloc l´acte de benvinguda de les seleccions participants i la inauguració del torneig, mentre que el divendres 28 de juliol conclourà l´Europeu amb el corresponent acte de lliurament de trofeus.