La fase final de la Copa Diputació de València de raspall ja té dates i lloc. Solament falta resoldre, per tant, la incògnita relativa a quins equips es classificaran per a esta ronda.

El trinquet de Piles serà la seu de la primera semifinal, partida que es jugarà el divendres dia 14 i que enfrontarà al primer classificat del Grup B contra el segon del Grup A. La segona semifinal tindrà lloc a Bellreguard un dia després, el dissabte 15, i mesurarà a l'equip que acabe líder del Grup A contra el segon del Grup B. El títol es decidirà en el trinquet de Castelló de Rugat el dimecres 19 de juliol.

De moment solament hi ha un equip amb plaça segura en les semifinals, el de Poble de Castelló de Marrahí i Sanchis, que competeix en el Grup B. Les places vacants i l'ordre de classificació dels semifinalistes es decidiran en les tres partides que queden per a tancar la fase en curs.

La pròxima jornada tindrà lloc este mateix divendres en el trinquet de Genovés on Moltó i Dorín (Ajuntament de Barxeta) s'enfrontaran a Guille i Tonet IV (Ajuntament de Genovés). El dissabte, en el trinquet de la Llosa de Ranes, Ian i Josep (Ajuntament de Dénia) jugaran contra Moncho i Coeter II (Ajuntament de Guadassuar). La partida que tancarà esta ronda tindrà lloc a Castelló de Rugat el dimecres de la setmana vinent.

D´altra banda, les semifinals en la categoria d´escala i corda comencen demà amb la partida que enfronta a Pere Roc II i Jesús amb l´equip de Marc i Pere. Serà demà dissabte a Vilamarxant. L´altra semifinals, es jugarà el dimarts a Massamagrell entre Genovés II i Salva contra Puchol II i Monrabal.