Marc de Montserrat i Pere de Pedreguer s’han classificat per a la final de la Copa Diputació en guanyar Pere Roc de Benidorm i Jesús de Silla per 60 a 45 en la partida disputada ahir a la vesprada al trinquet de Vilamarxant, que va registrar una bona entrada de públic.

La partida va oferir tot el que necessita una semifinal i va estar presidida per la generosa entrega de tots els protagonistes. Els guanyadors començaren dominant en el marcador fins col·locar tres jocs d’avantatge que foren neutralitzats pels rivals.

Semblava que en la recta final la parella encapçalada per Pere Roc s’alçaria amb la victòria ja que els rivals pareixien mostrar símptomes d’esgotament. No fou així i el que passà fou que Marc va prendre molt de protagonisme en la recta final i va ser un jugador determinant per a resoldre el duel al seu favor.

Pere estigué magistral i va jugar sempre amb molt de trellat. Els tres jocs finals favorables a Marc i Pere semblen massa diferència després de veure la partida que els quatre protagonistes, així com els feridors Oltra, amb Pere Roc i Pedrito, amb Marc, també encertats, oferiren.

Dimarts a Massamagrell

Ara cal esperar a la segona semifinal que es disputarà dimarts vinent al trinquet de Massamagrell per conéixer el cartell definitu per a la final de dissabte dia 15 de juliol al trinquet de Llíria. Dimarts, la semifinal enfrontarà la parella de Puchol II i Monrabal, que ha confirmat definitivament que estarà en la partida, contra la parella de Genovés II i Salva. Cal esperar una confrontació carregada d’ interés tot i que en les trevesses eixirà com a favorita la parella de Puchol II, jugador que travessa un moment de joc inmillorable.