Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Quart de Les Valls seguix marcant el pas en 'El Corte Inglés'

Clar domini en la semifinal davant Beniparrel (15-70). Foios guanya a Faura (65-70) i espera rematar en la tornada

Quart de Les Valls seguix marcant el pas en 'El Corte Inglés'

Este dilluns podem afirmar que la formació de Kiwa Quart de les Valls tornarà a estar en una final del Trofeu El Corte Inglés de Galotxa. L’equip de Moro, Guillermo, Xato i Berbis està marcant una època en la història de l’especialitat. El rest de Massalfassar ha entrat a formar part de la millor història de la competició.

Completen l’equip un braç molt poderós com el de Guillermo de El Puig i la qualitat i valentía del Xato de Almenara. I un feridor de plenes garanties com Berbis.

Anaren dissabte passat a Beniparrell i destrossaren les opcions de l’equip de l’ Horta Sud. Guanyaren per 15-70, que és resultat definitiu. Els miracles pot ser que existisquen però si a algún lloc son impossibles és al carrer València de Quart davant un equip com el d’este poble.

La final de Godelleta

El dubte està en qui acompañarà a Quart de les Valls en la final de Godelleta. La semifinal entre Faura i Inmobiliaria Palanca Foios està en l`aire.

Foios guanyà a Faura per 65 a 70, un resultat que mostra l’ emoció viscuda. Foios ha armat un equip de molta qualitat amb Carlos, Pepet, Ximo i Juanma.

A hores d’ara semblen favorits per a rematar al seu carrer l´accés a la gran final del dia 23 de juliol a Godelleta.

Compartir el artículo

stats