Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Puchol II i Monrabal signen una remuntada èpica i entren en la final

L´equip de Vinalesa alça un 25-45 contra Genovés II i Salva i lluitaran per la Copa Diputació el dissabte a Llíria

Puchol II i Monrabal signen una remuntada èpica i entren en la final

La Copa va regalar ahir una vesprada de pilota i espectacle a Massamagrell. Puchol II i Monrabal van guanyar a Genovés II i Salva per 60-45 en una intensa partida en la que els blaus van arribar a vèncer per 25-45. Tanmateix, la parella de Vinalesa va protagonitzar una èpica remuntada que la classifica per a la final del dissabte a Llíria, contra Marc de Montserrat i Pere.

El trinquet de Massamagrell es va engalanar per a l´ocasió i l´afició va respondre. Amb un gran ambient a l´escala, el Tio Pena va ser l´escenari de una semifinal plena d´emocions i jugades memorables.

Genovés II i Salva van començar a jugar fregant la perfecció. Sense que Puchol II i Monrabal, que eixia des de la corda, pogueren fer gran cosa, el marcador va arribar al 15-30 en un tancar i obrir d´ulls. Genovés II, en un gran moment de forma, va demostrar el seu potencial, amb un Salva extraotivat per jugar en casa i molt encertat en pilotes difícils.

La calor i el ritme de joc van desembocar en les primeres errades de l´equip blau. Un fet que Puchol II no va desaprofitar per estretar el tanteig i col·locar un 20-35 que tornava a deixar la porta de la final oberta per a qualsevol de les dues parelles.

Tanmateix, la formació de Murla va tornar a agafar aire amb el 25-45. Poc més podien demanar els aficionats que gaudien de l´espectacle al Tio Pena. Sobre tot perquè amb l´arribada de l´esgotament, Puchol II va agafar un creixent protagonisme a la partida. El rest de Vinalesa va truare colps del seu millor repertori i, amb l´ajuda de Monrabal, va retallar distàncies per als rojos. El 35-45 tornava a donar esperances per als seguidors de Vinalesa que es van desplaçar fins a Massamagrell.

La partida va tindre el seu moment d´inflexió quan els rojos van igualar a 45. Llavors, Genovés II i Salva van perdre l´oportunitat d´avançarse al errar dos Val i la pilota va ser favorable a Puchol II i Monrabal, que per primera vegada es van posar per davant, 50-45.

La remuntada va ser clau i la partida va caure finalment del costat dels de Vinalesa, que van saber certificar el triomf amb una fase final de partida molt treballada.

Compartir el artículo

stats