Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Un cartell de luxe per a la segona edició del torneig Ciutat de Torrent

El trinquet José María Veguer reunirà a les figures de l´escala i corda entre els pròxims 20 i 27 de juliol

Un cartell de luxe per a la segona edició del torneig Ciutat de Torrent

El trinquet José María Veguer reunirà a les millors figures actuals d´escala i corda en un torneig on la meitat de la recaptació anirà destinada a associacions sense ànim de lucre locals.

Torrent va presentar la segona edició del trofeu de pilota valenciana que se celebrarà del 20 al 27 de juliol en plenes festes patronals i que comptarà amb les majors figures d´escala i corda que hi ha en l'actualitat. Puchol II, Soro III, Pere Roc II i Miguel seran les restes de les quatre formacions que es disputaran el II Ciutat de Torrent, que espera poder tornar a repetir l'èxit de l'any anterior quan es va completar l'aforament de 380 persones del trinquet José María Veguer.

El 20 de juliol es disputarà la primera semifinal entre els trios de Miguel, Fèlix i Hèctor II enfront de Pere Roc II, Jesús i Tomàs II, mentre que la segona partida serà el 22 de juliol i enfrontarà a les parelles de Puchol II i Santi contra Soro III i Javi. Les entrades d'ambdues partides tindran un preu de 5 euros mentre que la final, que es disputarà el 27 de juliol, costarà 8 euros. Encara que els aficionats podran adquirir un val per als tres jocs per 10 euros en el club local o en el trinquet. Un campionat que tindrà un caràcter solidari, ja que la meitat d'aquesta recaptació anirà destinada a tres associacions locals com són AFEM, la protectora animal «El meu món» i Solidaritat Torrent.

Compartir el artículo

stats