Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Godelleta es prepara per a les finals del trofeu El Corte Inglés

A la gran final només passaran dos equips d´entre Quart de les Valls, Beniparrell, Faura i Foios

Godelleta es prepara per a les finals del trofeu El Corte Inglés

Aquesta setmana coneixerem els finalistes absoluts, ja que a la gran final només passaran dos equips d´entre Quart de les Valls, Beniparrell, Faura i Foios.

Després de les partides d´anada de les semifinals de la categoria absoluta de la 42.ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, les formacions de Kiwa Quart A i Inmobiliaria Palanca Foios es postulen com a favorites.

En la primera semifinal, que tenia a l´Ajuntament de Beniparrell i al Kiwa Quart com a protagonistes, i que vivia la seua partida d´anada en el carrer de pilota del club de l´Horta Sud, els vigents campions i defensors del títol, Quart de les Valls, aconseguia una important victòria, deixant als locals en 15.

La partida de tornada en el carrer València de Quart de les Valls pot parèixer un tràmit, però cal recordar que enguany la formació del Camp de Morvedre va caure en casa en una partida de la lliga regular, i que els de Beniparrell hi acudiran més motivats que mai, ja que voldran rentar la imatge oferida als seus seguidors en la derrota de la setmana passada.

A l´altre costat del quadre ens trobem una eliminatòria més anivellada, ja que els jugadors de l´Inmobiliaria Palanca Foios només guanyaven en el carrer de Faura per un joc. La poca distància entre les dues formacions permet als dos somiar amb la final, tot i que jugar la tornada en el carrer de la població de l´Horta Nord afavoreix lleugerament els jugadors locals de Foios.

Respecte a la categoria juvenil, les formacions de Beniparrell i Meliana s´alçaren amb la victòria davant Marquesat i Montserrat, respectivament. Els joves de Beniparrell, que defensen el títol aconseguit al 2016, guanyaven a domicili al carrer d´Alfarp, i aquesta setmana afrontaran la partida de tornada quatre jocs per davant dels seus rivals. Meliana, per la seua part, haurà de visitar el carrer de Montserrat, i fer valer el 50 a 25 de l´anada.

Presentació a El Corte Inglés

El primer acte de les finals de carrer tindrà lloc el pròxim dimarts, 18 de juliol, a les 20 hores, en l´edifici de l´empresa patrocinadora ubicat al carrer Colom de València. La sala d´Àmbit Cultural, situada en la sisena planta, serà on es facen les fotos oficials tots els equips finalistes de la present edició. Mentre que les finals estan pendents de conèixer, la de la resta de categories ja es saben. Per la copa de plata lluitaran les segones formacions de Quart de les Valls i Meliana. En tercera seran Vinalesa B i Borbotó E els que es juguen el títol, a l´igual que el Borbotó F i Albuixech D en quarta. Les dones de Borbotó i Godelleta es jugaran el primer trofeu oficial femení de la competició.

Compartir el artículo

stats