El Trofeu El Corte Inglés també es juga en la categoría de dones. I ahir, davant d´ un ambient que ja vullgueren molts altres en la pilota es va disputar la final que enfrontava les formacions de Borbotó i de Godelleta. Guanyaren les primeres amb l´ eterna capitana Ana, acompanyada de Mònica, Adriana, Amparo i Irene. La formació representativa de Godelleta jugà amb Sara de Godelleta, Andrea de Montserrat i Carolina d´ Alaquàs. Enguany és la primera vegada que es juga un torneig oficial en esta modalitat. Al raspall ja ho venen fent alguns anys. I s´han inscrit un total de set equips.

A Borbotó li cap l´ honor d´apuntar el seu nom en el llibre d´honor de l´ especialitat. Les seues jugadores foren clarament dominadores encara que totes elles demostraren qualitats i bon estil. Es nota que son esportistes compromeses. Al final un 70 /30.

Pel matí es jugaren les finals de quarta i de tercera categories.

Han estat campions els equips de Borbotó, en quarta, en derrotar Albuixech, i Vinalesa ,en tercera, després de guanyar un dels equips de Borbotó. La final de segona enfrontà Quart de les Valls B i Meliana i acabá amb la victoria dels primers per 70 a 40. L´ambient registrat en les finals a Godelleta, demostra la vitalitat d´una especialitat que forma part importante en l´historia en la recuperació de la pilota en terres valencianes.