Tavernes Blanques acull l'Eurojove de Pilota que comença esta nit i finalitzarà divendres amb la participació de les seleccions d' Holanda, Bèlgica, Itàlia, França, País Basc i Comunitat Valenciana.

És la primera vegada que la selección d´Euskadi participa en una competició oficial de la CIJB.

Es jugará en categories sub19, sub 17 i sub 15, masculines i femenines. Per primera vegada es jugarà a la modalitat de llargues, per impuls del pressident de la FPV, José Daniel Sanjuán. Serà en la categoría sub-19 masculina.

La competició comença esta vesprada amb els actes inaugurals a partir de les 19.00 hores en el pavelló poliesportiu municipal. El primer duel per als valencians i valencianes sub-19 será front Itàlia, una volta finalitzats els parlaments, a les 20.45 hores.

Al mateix temps, i en els quatre murs habilitats, França-Euskadi; i Bèlgica-Holanda. A les 21.45 hores els valencians s'enfrontaran contra els holandesos i una hora després, els francesos. Un marató de partides de pilota a mà al llarg de la setmana.

Segona emifinal al Tío Pena

Prop de Tavernes Blanques, a Massamagrell, el trinquet Tío Pena celebra esta vesprada la segona semifinal del seu habitual campionat d'estiu. Soro III i Santi juguen contra Pere Roc II i Félix en una partida plena d'atractius. Els balus, campions de la Lliga, mesuraran les forces de Soro III, amfitrió del torneig, i Santi.

D'altra banda, Francés, Salva i Carlos esperen a la final, la pròxima setmana, després de vèncer Genovés II i Javi en la primera semifinal.