Pere Roc II, Jesús i Tomás II es van proclamar ahir campions del II Trofeu Ciutat de Torrent després de guanyar amb claredat a l'equip de Marc, Santi i Monrabal (60-25). Tanmateix, la diferència al marcador no va ser tanta al trinquet de la capital de l'Horta Sud, que va presentar una bona entrada per a la final del campionat de del municipi, ara en les seues festes majors.

La partida va començar molt igualada i fins al 25-20 va ser «dauera». Cada quinze es lluitava pels dos equips com si fos clau per a la victòria. Els rojos, amb un gran Pere Roc II (venia de obtenir el pase per a la final del Trofeu Tio Pena de Massamagrell), van estar més encertats a l'hora de reamatar els quinzes. Això va marcar la gran diferència de la vesprada.

Amb el 40-20 al marcador l'equip de Marc de Monstserrat va continuar jugant al màxim, però un parell de jugades en les que la pilota va «pintar» per als rojos van ser decisives per a que la segona edició del Trofeu Ciutat de Torrent acabara en mans del rest de Benidorm i els seus companys Jesús i Tomás II, que no van desaprofitar la renda i van saber tancar la partida sense haver de patir sobresalts.