Puchol II, Jesús i Carlos disputaran la gran final del II Trofeu Villarreal CF el divendres 18 d´agost. L´equip comandat pel rest de Vinalesa es va desfer amb claredat del de Genovés II, Javi i Héctor per un resultat final de 60-25.

Una victòria rotunda que, però, va arribar després d´un inici de partida molt igualat. Rojos i blaus, tots vestits ahir amb la samarreta «grogueta» del Villarreal CF, van oferir un espectacular intercanvi de colps fins al 20-20. Va ser llavors quan Puchol II, que reapareixia al trinquet Salvador Sagols de Vila-real després d´uns dies de baixa per culpa d´una fascitis plantar, va brillar amb llum pròpia. Gràcies a això, el seu equip va marcar unes diferències definitves al marcador (50-20). Genovés II, Javi i Héctor no es van rendir, malgrat que els rojos van saber rematar la partida sense sobresalts (60-25).

Soro III I Pere Roc II, en semifinals

El pròxim divendres 11 d´agost es celebra, al mateix escenari, la segona semifinal del campionat del club del Madrigal. Una partida que enfrontarà a Soro III, Pere i Monrabal amb Pere Roc II, Félix i Nacho. L´equip guanyador es classificarà per a la final del 18 d´agost davant de Puchol II, Jesús i Carlos.

Cada semifinal té un premi de 1.250 euros, mentre que el de la final és de 2.000 euros.