Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Pilota

Foios honra als seus pilotaris

L´afició ret homenatge a les figures locals amb una partida de llargues de primer nivell - El club de galotxa de Montserrat celebra esta vesprada un reconeixement a les seues glòries - De la Vega i Adrián de Quart comencen amb victòria el Diputació de frontó

Foios honra als seus pilotaris

L´afició de Foios va acudir ahir al carrer on El Roig, Tissarra i Barrachina delectaven amb el seu joc cada vesprada del diumenge. Va recordar velles partides, inoblidables desafiaments i va aplaudir amb sincer entusiasme quan els familiars arreplegaven els records commemoratius en honor de cada un d´ells. No van faltar vells companys junt amb pilotaris actuals, figures de rellamp, com el Genovés, autoritats i gents senzilles que van voler fer calor als actes.

Fernando Gil, el president del club, preparà com a colofó una partida de llargues de primer nivell, del millor nivell : Jan de Murla, Giner, Ximo i Vicent contra Malia, Genovés II, Germà i Tino.

Hui, a Montserrat

Dia gran en el club de galotxa de Montserrat on esta vesprada s´anuncia un homenatge a velles glòries locals com Alberto, Paquito, José de Moixent i Voro, tots ells puntals bàsics en els èxits d´un club històric. També hi haurà un reconeixement especial a dos grans aficionats com Miquel Campos i Emilio Navarro. Prèviament, una partida de juvenils entre les potents pedreres de Beniparrell i Montserrat que començarà a les 17.30 h. Finalitzarà el programa amb una partida estel·lar que enfrontarà a l'ídol local, Marc, junt amb Nacho, Carlos i Ferrán contra Genovés II, Javi, Oscar i Añó.

Trofeu de Frontó

Després de la decepció amb la primera cita a Museros, en la que dos especialistes de la talla de De la Vega i Adrián de Quart de Poblet van derrotar sense contemplacions a Adrián de Museros i Moltó, el Trofeu Diputació espera la segona de les partides que s´anuncia per al pròxim dia 19 d´agost a Paterna i en la que l´ídol local, Álex, acompanyat de Moro, mesurarà les seues forces contra Puchol II i Roberto de Beniparrell. Dura prova per als quatre protagonistes.

Godelleta i el Moscatell

Per a demà dimarts la Sociedad Pilotari de Godelleta ha preparat, dins del programa del Trofeu Moscatell, una partida que es jugarà en el mateix carrer en què va nàixer este prestigiós trofeu.

Els millors pilotaris locals del moment disputaran una interessant partida que rememorarà els intensos duels d´una època daurada de l´entitat.

Per al dimecres hi ha partida professional en el trinquet de Galotxa inaugurat en 1982. A partir de les 17.30 hores, revenja de la final femenina del Trofeu El Corte Inglés entre Godelleta i Borbotó i a continuació, Pablo de Borriol i Bueno de Meliana contra De la Vega i Carlos de Genovés, acompanyats de pilotaris locals.

Compartir el artículo

stats