Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Pilota

Marc sí estará al Diputació de Castelló després de no vore el seu nom en Vila-real

La jove revelació tindrà l´oportunitat de demostrar que té condicions per a estar en les cimes de la pilota

A Marc, el jove rest de Montserrat, se li va quedar un regust amarg després de no veure el seu nom en els cartells del Trofeu Vila-real CF. La seua impecable trajectòria feia pensar que ocuparia un lloc d'honor entre les quatre restes millors de l'escalafó. No va ser així, « perquè tots no poden jugar», comentava Mezquita, reconeixent implícitament que no era qüestió de qualitats, que les té sobrades, sinó de quota, de números. Ara, la jove revelació, de pegada verinosa, de felina agilitat, d'esperit guanyador, tindrà l'oportunitat de demostrar que, efectivament, té condicions per a estar en les cimes.

Participa entre les quatre restes del torneig que patrocina la Diputació de Castelló, en una prestigiosa cita que recorre els principals trinquets de la Plana: Borriol, Borriana i Vila-real. El 2 de setembre, a Borriol, Puchol II i Nacho s'enfrontaran al trio de Pablo de Borriol, Javi i Héctor. El dilluns 4 a Borriana, Soro III i Santi de Finestrat s'enfrontaran a Marc, Jesýs i Bueno. La final es reserva per a Vila-real, el divendres 8 (17 hores).

Torneig a Sueca

Es disputa en Sueca el tradicional torneig de festes. La primera semifinal va oferir el triomf de Genovés II i Pere sobre el trio de Fageca, Jesús i Héctor (60 a 40). Ahir es jugava una atractiva semifinal: Puchol II i Hèctor II contra Soro III i Tomás. El marcador va ser favorable a Puchol II i Héctor per 60 a 45. La final serà divendres

Compartir el artículo

stats