Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Pilota

Sacha, de la decepció a l'optimisme

El jugador d'Orba impulsa un Pro Tour Mundial de One Wall en diferents llocs d'EE UU

Sacha, de la decepció a l'optimisme

Sacha ha patit un bon desengany en USA, en un dels grans tornejos d'One Wall, en la ciutat de Nova York, en el que tenia previst participar. Segons ha manifestat a través del seu mur en Facebook, a pesar d'estar inscrit en el denominat Red Bull Slap i, tot i que va rearfimar la seua inscripció en els moments previs a la disputa de la competició, va comprovar com el seu torn es botava sense que ningú fora capaç de donar-li cap explicació convincent.

«Estic molt decebut i enfadat amb la USA Wallball Association», afirmava en el seu mur de Facebook. El pilotari d'Orba va viatjar a EEUU acompanyat d'un preparador. «M'agradaria saber qui paga ara tots els gastos que han suposat viatjar d'Espanya a Estats Units a jugar este campionat. I ja no és només els diners, sinó tot aquell temps que ens ha suposat preparar a consciència este campionat. Tot açò és una falta de respecte cap a la meua persona i cap a totes aquelles que em recolzen dia a dia: patrocinadors, els seguidors, entrenador i nutricionista, familiares?», afirma en el seu escrit.

No obstant això, el pilotari d`Orba anuncia el seu desig de continuar la seua ruta per altres tornejos que en estos dies es disputen en diferents llocs d'USA. Sacha és campió europeu en totes les categories sub 19 i membre indiscutible de la selecció valenciana al llarg de la seua jove carrera esportiva.

Amb un espirit emprenedor, va més enllà al plantejar-se la possibilitat, hui només en fase d'idea, d'impulsar junt amb altres amants de l'especialitat, tant europeus com nord-americans, -entre els que es troba el pilotari d'origen dominicà William Polanco que en 2011 visità Espanya- un Pro Tour mundial que podria estar patrocinat per alguna empresa multinacional.

«De fet, ja s'ha contactat amb ella amb molt bones perspectives», confirma el jugador a Levante-EMV.

El pilotari valencià, de 19 anys, reconeix que el millor aval per a esta iniciativa és la CIJB i espera que en el Mundial de Colòmbia, que es jugarà a mitjan novembre, i en el que està prevista la presència de les millors seleccions nacionals d'esta especialitat, incloses la d' USA i Puerto Rico, siga el moment de donar a conéixer tots els detalls d'este gran projecte mundial.

Compartir el artículo

stats