Després de la parada de l´estiu, torna el Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars de València. Com cada any, ho fa amb tots els luxes, amb la 41a edició de la Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí I Sant Isidre, que se celebrarà el pròxim 24 de setembre a les 09:00 hores.

Enguany la carrera arriba amb la novetat que aquells que així ho preferisquen poden participar en la modalitat de marxa a peu, la qual cosa implica poder fer el recorregut d´una manera més pausada i amb una exigència física menor. De fet, esta nova pràctica no és competitiva i, per tant, no compta amb categories.

Inscripcions

Les inscripcions ja estan obertes. Per a tots aquells que vullguen apuntar-se poden fer-ho a través de la pàgina web oficial www.deportevalencia.com/carreras, fins al dia 21 de setembre.

Per un altre costat i, exclusivament per a la marxa a peu i marxa nòrdica, també és possible inscriure´s de manera presencial el mateix dia de la carrera entre les 7:30 i les 8:55 hores, acudint a la zona d´eixida, just en el Bulevard Sud a l´altura del cementeri municipal.

El cost de la inscripció és de 2,55 euros en el cas dels corredors i d´un euro per als marxadors a peu i les carreres de menors, el qual va destinat en la seua totalitat a la Asociación Valenciana de Trasplantados de Corazón (AVATCOR), entitat solidària de l´esdeveniment.

Cal tindre en compte que les inscripcions per a la carrera estan limitades a 2.000, i l´organització deixarà d´admetre participants quan s´aconseguisca esta xifra. Pel que fa a les inscripcions per a les carreres infantils, no s´admetran més de 300.

Entrega de dorsals

L´opció recomanada per l´organització per a arreplegar els dorsals és presentant-se amb el DNI, i una autorització firmada en el cas que siga d´una altra persona, el divendres 22 de setembre en el Complex Esportiu i Cultural Petxina (Passeig de la Petxina, 42), entre 17:00 i les 21:00 hores.

També és possible arreplegar-los el mateix dia de la carrera en l´eixida, entre les 7:30 i les 8:55 hores. Els inscrits en les carreres infantils poden arreplegar el dorsal fins a cinc minuts abans que comence la prova.

Horari d´eixida

L´eixida de la prova es dóna a les 09:00 hores per als atletes Preferents A, B, C i D, a les 09:05 hores la resta de corredors i, finalment, a les 09:08 hores per als participants pertanyents a la modalitat de Marxa a Peu o Marxa Nòrdica, els que disposen d´un temps limitat per a finalitzar el recorregut, fixat en 12 minuts per quilòmetre.

Horaris d´eixida dels menors

La carrera de la categoria d´Infantil eixirà a les 10:30 hores i la distància a recórrer és de 2.000 metres. Els Alevins han de recórrer 1.000 metres i l´hora d´eixida és a les 10:40 hores, i els Benjamins a les 10:45 hores, amb un recorregut de 800 metres. En la categoria de Pre benjamí l´hora està prevista a les 10:50 hores i la distància és de 400 metres. Finalment, els menors de 5 anys recorreran 200 metres i l´hora d´eixida s´ha fixat a les 10:55 hores.