Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Pilota

Duel pel liderat a l´Edicom

Massalfassar i Borbotó, empatats a punts, s´enfronten en la primera categoria de l´Interpobles de galotxa

Duel pel liderat a l´Edicom

En el grup B de la màxima categoria de l´Interpobles de galotxa, el gran trofeu Edicom, l´Electrofassar Massalfassar i el Borbotó han sumat els sis punts que han disputat. En el cas dels jugadors de l´Horta Nord (Jorge, Ximo, Javi i Paco), després de derrotar en les dues primeres jornades a Meliana i Marquesat. Els de la pedania de València (Adrián, Enrique i Castelló) també ho aconseguiren davant els mateixos rivals.

Per tant, la partida de demà per la vesprada, al carrer de Massalfassar, serà determinant per a la classificació provisional i, pot ser també, per a la definitiva.

L´altra partida de la jornada en el grup tindrà com a protagonistes a l´Ovocity Marquesat, vigent campió que no ha pogut comptar amb Pau -el seu rest titular- en les dues partides del començament del torneig, i al Caixa Popular Meliana. El carrer Conrado Casanova d´Alfarp serà el lloc on els joves de Meliana, que pujaren la temporada passada de categoria, busquen els seus primers punts, a l´igual que l´equip local.

Respecte a l´altre grup de primera, el Lanzadera Montserrat ocupa la primera plaça de la classificació amb cinc punts, un més que el segon, l´Ajuntament de Beniparrell, i dos més que el Quart de les Valls, en tercer lloc.

Els jugadors montserratins (Óscar, Carlos, Javi i Rafa) hauran de desplaçar-se a Foios, on el primer equip del club de l´Horta està tenint molta mala sort. Abans de començar el campionat sabien que no podrien comptar amb el bot titular, Alberto, lesionat de llarga durada a principi de l´any, i la setmana passada, a només unes hores de la partida, el bot reserva, Voro, es lesionava també d´una cama i no sap si podrà jugar esta setmana.

El Quart de les Valls haurà de jugar en casa, al seu peculiar carrer, davant el Beniparrell, en l´enfrontament que tancarà la tercera jornada.

Els equips formats a les escoles de Beniparrell i Meliana són els que encapçalen els grups de la categoria juvenil, per davant de Montserrat i Marquesat, respectivament.

En la divisió de plata les que figuren en les primeres posicions són les formacions del Marquesat B i de Les Valls A.

Meliana D i Massalfassar B ocupen el primer lloc de cada grup de tercera categoria, mentre que en quarta ho fan els equips Meliana G i Les Valls B.

Les xiques del Godelleta i del Borbotó A son les que van al capdavant de la competició en la categoria femenina. En el cas del grup A el Godelleta suma sis punts, dos més que el seu perseguidor, Borbotó B, i juga aquesta setmana fora davant la Pobla de Vallbona B. El Borbotó A, vigent campió, compta també amb sis punts, i es jugarà la primera plaça amb el Tavernes Blanques esta vesprada en el carrer de la pedania de València.

Compartir el artículo

stats