El Circuits professionals d'escala i corda i de raspall començaran este mes de gener per tal de que puguen finalitzar abans del mes d'abril, quan tot està preparat per a que es pose en marxa un nou model de gestió esportiva i econòmica de la pilota.

D'esta manera, la Lliga de les dues modalitats es mantindrà dins dels paràmetres d'anys passats, encara que no s'han oficialitzat els calendaris de les partides ni els equips participants.

En un principi, en escala i corda està previst que es repetisca el model de campionat de l'any passat, pel que tornarà a haver-hi sis equips que lluitaran pel títol. Una fase regular amb semifinals i final abans de concloure el torneig.

Tanmateix, queden per definir els equips, en el que s'espera que Puchol II i Soro III juguen en parella. Queda per resoldre el dubte del que passarà amb Pere Roc II, actual campió de la comeptició i finalista de l'Individual el passat mes d'octubre.

En quant a les dates, es baralla que les primeres partides de la Lliga puguen disputar-se el cap de setmana del 19, 20 i 21 de febrer. Cal recordar que el pròxim dissabte encara s'ha de disputar la final del Trofeu Fundació José Luis López, que enfrontarà a l'equip de Soro III, Félix i Tomás II i el de Puchol II, Raúl i Carlos en escala i corda i el de Ian, Coeter II i Seve davant Sergio, Brsica i Tonet II en la modalitat de raspall. Serà l'últim trofeu abans de la Lliga i el nou model de gestió.