El Villarreal CF va presentar ahir el seu últim fitxatge estrela, Puchol II. Una novedosa inversió del club groguet amb l´objectiu d´impulsar la pilota valenciana en la província de Castelló. A més, l´entitat presidida per Fernando Roig es mostra disposada a col·laborar directament amb la nova Fundació de la pilota professional per tal de millorar la seua situació.

Així ho va explicar ahir el vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, que va acompanyar a Puchol II en la presentació de l´acord. «Este acord trenca la filosofia de centrar-nos només en esportistes de Castelló. Creiem que la pilota valenciana està deixada de la mà de Déu i al tindre una figura de la qualitat humana i esportiva de Puchol II hem decidit donar este pas. Estem disposats a ajudar i col·laborar amb la Federació de pilota i amb la nova Fundació si és que ens ho demanen. Si no, seguirem pel nostre camí i la pilota seguirà pel seu», va comentar José Manuel Llaneza.

Per la seua banda, Puchol II es va mostar agraït per la confiança del club. «És un orgull formar part del programa Endavant. Projectes així ajuden a la imatge de la pilota», va assenyalar el de Vinalesa, que va destacar la «bona evolució» de l´esport autòcton amb estes activitats.

Puchol II serà des d´ara ambaixador del Vila-real, entrenarà amb el seu equipatge, acudirà a l´estadi de la Ceràmica i, a més, promocionarà la pilota entre els joves i els xiquets de Castelló, jugarà un mínim de cinc partides a requeriment del Villarreal CF, ajudarà a fomentar les modalitats de la zona i jugarà contra un pilotari basc pròximament.