Puchol II repeteix com a campió del 'XXXVII Campionat Individual CaixaBank d'escala i corda - Trofeu President de la Generalitat Valenciana'. El de Vinalesa ha vençut a Marc per 60-50 en la gran final disputada este dissabte al trinquet de Pelayo. Amb esta victòria, Puchol II s'ha apoderat de la 'Feninde' en propietat, ja que és el cinqué títol que guanya en el mà a mà.

La partida s'ha trencat amb 35 iguals. Puchol II ha sigut el primer i l'únic en sumar des del rest, en un duel on tots els jocs, a excepció d'eixe, s'han convertit des del dau. Puchol II ha estat sobri i còmode, sobretot al dau, davant un Marc combatiu com cap altre. Amb 50-45, Puchol II ha salvat una oportunitat amb 'val' en contra amb una pilotada a la galeria del rest. Dues faltes en la ferida del jove Andreu han condemnat a Marc.

La facilitat amb la qual el de Vinalesa encara la galeria, el converteix en un pilotari amb poques fissures on fer-li mal. Marc també ha soltat el braç, però on de veres ha fet patir al finalment campió ha sigut amb jugades del manual del mà a mà, és a dir, paret i escala.

Amb este títol, Puchol II suma el cinqué, i en conseqüència, aconsegueix la 'Feninde' en propietat després de Genovés, Sarasol, Álvaro i Soro III, en la modalitat d'escala i corda.