El Orihuela CF ha anunciado su decisión de emprender acciones legales contra el Ontinyent CF tras la confirmación por parte del clariano de Raúl González. Según el Orihuela, el jugador todavía tenía contrato con los del Bajo Segura por lo que no podía firmar con ningún otro equipo sin llegar antes a un acuerdo para rescindir su contrato.

En este sentido, y ante el comunicado del Orihuela CF en el que se advierte de la voluntad de demandar responsabilidades legales, el Ontinyent ha emitido una nota para tratar de zanjar la situación. El texto reza lo siguiente:

L'Ontinyent CF vol deixar clar que el fitxatge de Raúl González Robles, provinent de l'Orihuela CF, s'ha fet dins del marc legal més estricte. Primerament, perquè el jugador estava lliure de cap agent a nivell federatiu, ja que el conjunt oriolà no li havia tramitat cap tipus de fitxa. Per tant, el club no prendrà cap tipus de mesura a nivell legal tot i les declaracions emeses per l'altre club en les xarxes socials, en estar clar que el jugador es trobava lliure a nivell federatiu i que, a més, havia sol·licitat la baixa a nivell contractual del club de la Vega Baja de la forma corresponent, acollint-se a l'assessorament del seu advocat.

Per damunt d'aquesta situació, el club ontinyentí no va a entrar a valorar la relació existent entre el jugador i l'Orihuela, però sí declara i fa pública la total confiança cap a Raúl González i la defensa dels seus drets per part dels professionals del seu entorn. El jugador és un blanc-i-negre més des del moment en que la fitxa quedà tramitada, i una vegada comprovat el seu estat d'agent lliure. D'altra banda, el club vol mantenir intactes les relacions de cordialitat amb l'Orihuela, club amb qui ha compartit competició tant en Tercera Divisió com en Segona B, categoria a la que li desitja una prompte tornada.

Mientras tanto, el Ontinyent ha iniciado esta mañan alos entrenamientos en el Clariano para afrontar su regreso a la Segunda División B.