27 de septiembre de 2015
27.09.2015

Así se despidió María Donderis

Discurso de despedida de la fallera mayor infantil de 2015

27.09.2015 | 04:15

BONA NIT FALLERS

HUI TINC EL PLAER DE COMPARTIR AMB TOTS VOSALTRES UNA NIT ON ELS RECORDS I ELS SENTIMENTS, ES MULTIPLIQUEN I ON ÉS MOMENT DE FER BALANÇ A L´ANY MÉS IMPORTANT DE LA MEUA VIDA. TOT VA COMENÇAR ACÍ, EN UNA NIT EN LA FONTETA.

LES MEUES PRIMERES PARAULES SÓN PER AL MÓN FALLER, ALS QUE SEMPRE RECORDARÉ PER LA SEU ESTIMA I RESPECTE A LES FALLERES MAJORS DE VALÉNCIA COM A MÀXIMES REPRESENTANTS DE LA NOSTRA FESTA. MAI PODRÉ ESTAR SUFICIENTMENT AGRAÏDA PER TOT EL QUE ENS HEU DONAT A LA MEUA FAMILIA I A MÍ.

COMISSIONS MENUDES, COMISSIONS MÉS GRANS, PERÒ TOTES DONEU SENTIT A LES NOSTRES TRADICIONS I A CADA MOMENT DE LA FESTA, SENS DUBTE, LA MÉS UNIVERSAL DE TOTES LES FESTES.

AMB VOSALTRES HE COMPRÉS QUE CADA DIA ÉS UN PRINCIPI PLE DE MOMENTS QUE PERDURARAN TOTA LA VIDA.


PERÒ HUI SOBRETOT, ÉS LA NIT DE TOTES EIXES FALLERES QUE VOLEN VIURE EL SOMNI FALLER QUE HEM DISFRUTAT LES FALLERES MAJORS I LES NOSTRES CORTS D´HONOR, ENGUANY:

A TOTES, VOS DEMANE PASSIÓ, OPTIMISME I DEDICACIÓ PLENA A LA FESTA. QUE SEMPRE ESTIGUEU MOLT PROP DELS FALLERS I D´AQUELLES PERSONES QUE ENS VISITEN. NO OBLIDEU MAI, QUE SER FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA, ÉS REPRESENTAR LA IL?LUSIÓ DE MILERS DE XIQUETS I XIQUETES, QUE COMENCEN A VIURE LA PASSIÓ PER LES FALLES. I COM NO, ALS NOSTRES ARTISTES INFANTILS, REIVINDIQUEM EL SEU TREBALL I ELS SEUS MONUMENTS: SENSE ELLS, RES TINDRIA SENTIT.


HA SIGUT UN ANY INOBLIDABLE ON HE POGUT CONÈIXER MOLTÍSSIMES COMISSIONS, PARLAR EN MOLTS DELS FALLERS DE LES JUNTES LOCALS: DE TORRENT, DE LLÍRIA, TURÍS, ALZIRA, SAGUNT, SEGORB, BORRIANA, DÉNIA, I ELDA.

PERQUÈ NOSALTRES ,ELS VALENCIANS, HEM DE SER CAPAÇOS D'ENLLAÇAR EL MILLOR DE LA FESTA I FER QUE PUGUEN PARTICIPAR D´ELLA, VEÏNS I PERSONES D'ALTRES LLOCS. EIXE ÉS EL VERDADER ÈXIT I SERÀ UN DELS ENSENYANCES QUE CONTARÉ ALS FALLERS DE LA MEUA COMISSIÓ, QUART-EXTRAMURS-VELAZQUEZ, A LA QUE TORNARÉ EN POQUES SETMANES.

I QUÈ PUC DIR DE LA MEUA FALLA?
GRÀCIES PER HAVER-ME ACOMPANYAT DURANT TOT L´ANY, DONANT-ME SUPORT I FORCES PER A AFRONTAR CADA MOMENT. M´HEU FET MILLOR FALLERA, I A TOTS VOSALTRES DES D'ACÍ, VOS VULL AGRAIR CADA MOSTRA D´AMOR I AFECTE. SOU LA MILLOR COMISSIÓ QUE MAI PODRIA HABER SOMIAT: GRÀCIES DE TOT COR.

I GRÀCIES A LA MEUA AGRUPACIÓ DE L'OLIVERETA, PER LA VOSTRA ESTIMA, FENT-ME SENTIR UNA MÉS DE LES VOSTRES COMISSIONS. HEU FET D'UNA XIQUETA COM JO, UNA REGINA PLENA DE FELICITAT.


ENGUANY, HE AFEGIT A LA MEUA FAMILIA, A TOTS I CADASCUN DELS MEMBRES DE JUNTA CENTRAL FALLERA. SENSE ELLS, RES SERIA POSSIBLE. PERSONES QUE ENS DEDIQUEN GRAN PART DEL SEU TEMPS I ENS AJUDEN A SER MILLORS FALLERS CADA DÍA.

VULL TINDRE UN RECORD ESPECIAL PER A PACO LLEDÓ AMB QUIN LA CORT D'HONOR I JO HEM VISCUT MOMENTS INOBLIDABLES PLENS D'ENDENYANCES. ÉS UN CLAR EXEMPLE DE DEDICACIÓ PLENA A LES FALLES.
I TAMBÉ PER A PERE FUSET AMB QUI HE VISCUT ELS ÚLTIMS MOMENTS DEL MEU REGNAT I ESTIC SEGURA SERÀ UN MAGNÍFIC IMPULSOR DE LA FESTA. GRÀCIES PER HAVER-NOS RECOLZAT I AJUDAT.

TAMBÉ AGRAÏSC ALS JURATS DE LES PRESELECCIONS, ALS INDUMENTARISTES, PERRUQUERS, CONDUCTORS, ARTISTES FALLERS, PIROTÉCNICS, MEMBRES DE COSSOS I FORCES DE SEGURETAT DE L'ESTAT, PRESIDENTS DE FALLA I FALLERS, PER LA VOSTRA HUMANITAT I SACRIFICI, QUE HA FET TOT MÉS SENZILL PERQUÈ CADA MOMENT FORA INOBLIDABLE PER A LES TRETZE REGINES INFANTILS.

PER QUE SÍ, SOM TRETZE. TRETZE AMIGUES EN LES QUE HE DISFRUTAT CADA MOMENT D'ESTE GRAN SOMNI. I COM NO, SEMPRE RECOLZADES PER LES NOSTRES FAMILIES QUE ENS HAN ACOMPANYAT EN CADA ACTE.

VOS DEMANE UN FORT APLAUDIMENT PER A LA MEUA CORT D'HONOR:

AITANA ALFONSO FLORES
MARIA CANO OLIVÁN
CARLOTA GARCÍA VERDÚ
AITANA RODRÍGUEZ MUÑOZ
ALEJANDRA ESPINOSA TORAO
LOIDA VICEDO FLOR
LUCIA ESTEVE LÓPEZ
MARÍA ANDRÉS ALCAÑIZ
ALEJANDRA COTINO SORIANO
NEREA RODRÍGUEZ MARTÍN
LUCIA GARCÍA ESTEVE
LORETO SÁNCHEZ FERRAGUT CALVET


TAMBÉ, VULL TINDRÉ UN RECORD ESPECIAL PER A ARIADNA, ROCÍO, CARLA, I CLAUDIA, PER HAVER-ME ACOMPANYAT EN MOLTS ACTES, MOSTRANT-ME LA VOSTRA EXPERIÈNCIA COM A FALLERES MAJORS INFANTILS DE VALÈNCIA: PERQUÈ S'ÉS FALLERA MAJOR DURANT TOTA LA VIDA.

I COM NO, RECORDAR A CRISTINA, REGINA INFANTIL DE LES FESTES DE LA MAGDALENA, NURIA I DANIELA, BELLESES INFANTILS D'ALACANT, PER COMPARTIR EN MÍ, L'AMOR A LES VOSTRES FESTES.


I A TU ESTEFANIA: PER TOT EL QUE RIEM QUAN ANEM EN EL COTXE: FENT-NOS SELFIES, DIENT-NOS SECRETS, DONANT-NOS ABRAÇOS... EL DESTÍ ENS VA UNIR EN ESTA EXPERIÈNCIA MÀGICA, QUE ENCARA HA SIGUT MÉS ESPECIAL EN LA TEUA COMPANYIA, I LA DE LA TEUA CORT D'HONOR, SEMPRE PENDENT DE LES INFANTILS... MAI OBLIDARÉ QUE 2015 ENS HA UNIT PER SEMPRE.


GRÀCIES A LA MEUA FAMÍLIA I ALS MEUS AMICS QUE SEMPRE HAN ESTAT AL MEU COSTAT, RES HAGUERA SIGUT POSSIBLE SENSE TOTS ELLS.


I FINALMENT, EL MÉS IMPORTANT, GRÀCIES ALS MEUS PARES PER FER-ME FALLERA DES DE MOLT MENUDA. PERQUÈ VOSALTRES EM VAU ENSENYAR A ESTIMAR LA FESTA I COMPARTIR-LA AMB LA GENT. PERQUÈ HE VISCUT AMB VOSALTRES, ESTE GRAN SOMNI DES DEL PRIMER MOMENT PELS VOSTRES DETALLS... PERQUÈ SOU ELS MILLORS, I JUNT A GABRIEL, EL MEU GERMÀ, HEM FET UN EQUIP INCREÏBLE

VOS VULL MOLTÍSSIM!!


VALENCIANS: ARRIBA EL MOMENT DE DIR-VOS FINS SEMPRE...
VOS PORTARÉ SEMPRE EN EL MEU COR.

MOLTES GRÀCIES PER FER-ME SENTIR COM UNA REGINA.


VIXCA VALÈNCIA!!

I VISQUEN LES FALLES!!

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine