20 de mayo de 2017
20.05.2017

Manises posa el punt i final a les Trobades d'Escoles en Valencià

Els veïns podran gaudir hui de cercaviles, muixeranga, contacontes i actuacions musicals per a acabar d'arrodonir el 30 aniversari

19.05.2017 | 21:56
Manises posa el punt i final a les Trobades d'Escoles en Valencià

L'Ajuntament de Manises posarà fi als actes commemoratius de les Trobades d'Escoles en Valencià el pròxim 20 de maig amb una jornada plena d'activitats culturals i lúdiques que tindran lloc per tota la ciutat durant tot el dia.

Els veïns de Manises podran gaudir de cercaviles, muixeranga, contacontes, actuacions musicals i moltes més activitats per a acabar d'arrodonir el 30 aniversari de les Trobades d'Escoles en Valencià.

L'acte més important tindrà lloc a l'avinguda de Blasco Ibáñez, a les 17.30 hores, on es desenvoluparà el reconeixement als centres educatius que han participat en aquestes Trobades. Per tal d'arribar a l'avinguda, eixiran cercaviles des de l'Ajuntament i el col·legi Vicent Nicolau encapçalades per grups de músics de l'SM L'Artística Manisense.

Posteriorment, a les 18.30 hores, l'Ateneu Cultural Ciutat de Manises farà una batucada per a començar els diversos tallers que tindran lloc per tota l'avinguda de Blasco Ibáñez.

A les 19 hores, tindran lloc diversos esdeveniments com l'actuació de la muixeranga La Torrentina, un contacontes a càrrec de Llorenç Jiménez, al parc dels Filtres, o desfilades de gegants i cabuts.

Més tard, a les 20 hores, gaudirem de l'actuació del Grup de Danses i Rondalla Repicó de Manises a la mateixa avinguda Blasco Ibáñez, i també a peu de carrer durant tota la vesprada.

A més a més, durant tota la vesprada, hi haurà tallers dels centres educatius, jocs infantils, rocòdrom, unflables i l'actuació del grup Repicó al carrer de José María Verdejo.


Correfocs a la nit

Ja a la nit, a les 21 hores, hi haurà un sopar de faixa i començarà l'actuació del grup musical de folk Germans Caballer i Amics. A les 21.30 hores, el correfoc a càrrec de la Colla de Dimonis Els Socarrats de Campanar recorrerà l'avinguda Blasco Ibáñez com a cloenda de la jornada.

La regidora d'Educació de l'Ajuntament de Manises, Pilar Molina, ha afirmat que «amb aquesta jornada de cloenda de les Trobades d'Escoles en Valencià es pretén donar suport i fomentar l'ús de la nostra llengua, així com difondre la nostra cultura per tot arreu». A més, la regidora ha animat a tota la gent a participar i gaudir de les activitats que tindran lloc durant aquesta jornada lúdica a la nostra.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

L´Horta

Suspendida la huelga del servicio de basura de Catarroja tras un acuerdo

La huelga de los trabajadores de la empresa encargada del servicio de limpieza viaria y recogida...

Torrent da el permiso para ocupar los barracones del colegio de educación especial

Torrent da el permiso para ocupar los barracones del colegio de educación especial

El alumnado de la Encarnación podrá iniciar el curso el lunes tras haber comprobado los técnicos...

La ampliación del bus al Mercat Central hace resurgir la línea 150 con 31.114 viajeros más

La ampliación del bus al Mercat Central hace resurgir la línea 150 con 31.114 viajeros más

La ruta metropolitana Torrent-Alaquàs-Xirivella-València es la que más pasajeros registró en...

Menos impuestos para los coches sostenibles

La corporación municipal de la Pobla de Farnals ha aprobado bonificar a los coches que...

El bono transbordo registra 434.727 validaciones

Los viajeros del Metrobús representan el 37,8% del total del billete que permite coger dos medios...

Propuesta para crear un fórum de movilidad

La plataforma Guanyant Torrent propone la constitución del Fórum de la movilidad...

Enlaces recomendados: Premios Cine