El cap de setmana ve carregat d’activitats per a tots els públics. Dissabte s’ha organitzat la Fira de les Persones Majors; una activitat que començarà a les 11.00 h a la plaça de les Corts Valencianes. En primer lloc es farà un taller de carabasses amb motiu de la pròxima festa de Halloween i al qual poden assistir els iaios, les iaies i els infants. Seguidament, a les 12.00 h i 12.30 h tindran lloc les xarrades informatives sobre els serveis com menjar a casa i teleassistència domiciliària.

De vesprada, la programació de la fira continua amb el taller de cistelles amb goma EVA a les 17.00 h. En acabar, serà el torn de la xarrada informativa sobre el servei d’ajuda a domicili.

Programació solidària

Una altra de les activitats d’este cap de setmana és la Fira de Tardor d’Adisto. Dissabte, a partir de las 17.30 h a la plaça de la Unió Musical, tindrà lloc un gran ventall d’activitats, com ara tallers de globoflèxia, xapes, flors i pintacares. També hi haurà un mercat solidari on es vendran articles de tots els tipus. A més, els més menuts gaudiran de la visita especial de la Patrulla Canina. La jornada acabarà amb l’elaboració d’una truita gegant.

Els amants de la música podran gaudir d’un bon espectacle, divendres a les 19.30 h a l’Auditori, amb un concert oferit per la Banda Juvenil de la UMT en benefici de la Casa de la Caritat.

La vesprada de diumenge, la sala d’actes de l’Ajuntament acull l’acte en benefici de Brayan a partir de les 18.00 h; un festival amb una varietat d’actuacions que agradaran a tots el públics. A la mateixa sala d’actes de l’Ajuntament també es celebrarà la Gala de Curtmetratges Solidaris dissabte a les 22.00 h.

Teatre a l’Auditori

L’Auditori rep dos grans espectacle este cap de setmana. D’una banda, dissabte a les 20.00 h, la comèdia Herois; una obra teatral que tracta sobre tres veterans de guerra que passen els seus últims dies en un hospital militar enredats en batalles verbals. L’altra obra és un format dirigit a tota la família que tracta sobre la línia entre l’amor incondicional i la desafecció. Amour arribarà a l’Auditori diumenge a les 18.00 h.

Activitats infantils

Les activitats infantils, com és habitual, es faran a l’Hort de Trénor. Diumenge a partir de les 11.00 h organitza el taller de l’arbre genealògic, on els xiquets i xiquetes aprendran com l’ésser humà evoluciona al llarg dels anys. Se’ls proposarà alguns models d’arbres de manera que ells hagen de triar i preparar el seu, i se’l podran emportar a casa o a l’escola.

El Centre Ambiental del Vedat també ha preparat una programació molt divertida per a calfar motors per a la festa de Halloween, que es celebrarà la setmana que ve. Dissabte i diumenge a partir de les 11.00 h es realitzarà una ruta pel Vedat, on es contaran històries i relats sobre bruixes i com estes utilitzaven les plantes per a remeis medicinals. De vesprada, a les 19.00 h començarà la festa de Halloween, amb la temàtica d’estreles musicals i on tota la gent podrà acudir disfressada.

Dia del Veí

L’associació FABVUR celebra, la vesprada de dissabte, el Dia del Veí; un acte que tindrà lloc a les 18.00 h a la sala cívica de l’Antic Mercat.