La Conselleria d´Educació, Investigació, Cultura i Esport ha activat un espai web informatiu on els ajuntaments poden trobar tot allò relacionat amb el Pla edificant, paral·lelament a les reunions informatives que actualment tenen lloc entre Educació i els ajuntaments.

D´altra banda, representants d'Educació s'han reunit hui amb els responsables dels ajuntaments d´Albal, Almoines, Catadau, Catarroja, els Poblets, Guardamar del Segura, Orihuela, Ontinyent i Petrer per a determinar conjuntament en quins casos s'acolliran al Pla edificant i, si és així, quines actuacions en matèria d'infraestructures escolars es prepararan per a tramitar a partir del 2018 perquè estan molt clares i quines s'avaluaran una vegada es realitzen les memòries econòmiques en cada cas.

Per a iniciar les tramitacions dels processos de construcció de centres a partir del 2018, en el cas d´Albal, s´estudiarà la construcció d´un nou CEIP, l´ampliació de l´IES i actuacions en altres centres. Pel que fa a Pel que fa a Catarroja, al CEIP Vil·la Romana s´eliminaran les aules prefabricades i es farà una ampliació al menjador, i s´estudiaran possibles actuacions a l´IES Berenguer Dalmau.