Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

apuntes

Compromessos contra el Crematori a Canet

A l'arribada de la primavera, cada quatre anys, sembla que els partits polítics facen reflexions i renovades promeses al poble per a estar ben posicionats de cara a la

campanya electoral. Des de COMPROMÍS PER CANET continuem amb constància i discreció, treballant en lamateixa línia amb la que ho hem fet sempre. Però també és cert que hem pecat potser de discreció, i és l'hora de deixar unes quantes coses clares. Volem centrar aquest comunicat en el tema del crematori. Recordeu: El regidor Sr. Linares comunicà al Ple el projecte d'instal.lació d'un crematori a 200 metres del nucli urbà. Projecte que ja s'havia preparat i cuinat a la Junta de Govern PP Trànsfuga, que com tots els temes que volen, es "traginen" amb total opacitat per tal d'eixir amb la seua.

El que no esperaven els nostres benefactors (PPTrànsfuga)

és que Compromís es posara a treballar per tal d'informar el poble, acompanyat d'una campanya de pressió social, com les pancartes que es posaren en molts balcons o les més de mil duescentes

signatures que vàrem reunir per tal de demanar la paralització del projecte i la realització

d'una consulta popular.

Després de la "pantomima" representada en un Ple, el grup PP Trànsfuga va voler marejar la perdiu, quedantse amb el cul a l'aire, demanant informes a les Conselleries de sanitat i mediambient per a llevarse les puces de damunt. Varen deixar a l'altura del

betum els seus pròpis tècnics, que no havien previst la classificació del polígon industrial respecte l'activitat que suposava la instal·lació del crematori (o potser els tècnics ho sabien, i els polítics no?). Com a consequ?ència de tot el desgavell, ens diuen que la Conselleria de Sanitat ha informat en contra de la instal·lació, però que encara falta que es pronuncie la de mediambient i la d'urbanisme.

Senyors del PP, és més fàcil que tot això dir NO AL CREMATORI. O potser vostés sí el volen, ara deixen el tema quietet i després de les eleccions tornen a la càrrega?. Si l'empresari interessat ha desistit a posarlo al nostre terme, en vista de la resposta dels veïns, esperen posarse la medalleta de que gràcies a vostés no s'ha fet?

Anem a dir les coses clares: nosaltres volem un comunicat públic del govern municipal del PP dient No volem un crematori a Canet.

A Compromís, el treball, la constància i la coherència estàn fora de dubte. No volem medalletes, però la cosa està clara, la batalla del crematori ens l'hem treballat nosaltres, i això ho poden preguntar a qualsevol veí. Nosaltres sempre estarem per la governabilitat del poble, però ja ho saben vostés, sense renunciar als mateixos principis que hem defensat sempre.

Compartir el artículo

stats