Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Sagunt acull les IX jornades de directors i directores d'instituts

La direcció d'un centre educatiu pot esdevenir definitòria del talant innovador, creatiu i engrescador que ha de tenir qualsevol institut. Per això els directors i les directores d'arreu del País Valencià es reuneixen demà dijous i divendres a Sagunt.

Es tracta d'unes jornades de formació que nodriran l'acció de tots els equips directius, l'alcade de la ciutat, Quico Fernández, presidirà l'acte inaugural de la trobada. La primera ponència correrà a càrrec d'Adrià Benet, el director del CRA Benavites Quart que presentarà las possibilitats als seus companys d'incloure el treball per projectes en l'organització dels centres educatius. Per la seua banda, Pilar Millán, directora del IES Puçol, presentarà el projecte Convivir, memoria de un deseo.

La primera sessió de treball analitzarà també l'impacte de les noves tecnologies en el procés d'aprenentatge. Una taula redona amb la participació de Salvador Aznar, responsable d'Itaca; Juan Carlos Castaño, inspector d'Educació; Vicent Ferrer, membre de la Xarxa Un entre tants i Manuel Anton, del Cefire de València. El debat estarà moderat per Francisco Caballero, director del IES Massamagrell. Una visita guiada per Sagunt junt amb l'actuació del grup Kalma posaran punt i seguit a les jornades.

L'Observatori del Menor de la ma de la Sindicatura de Greuges i Adiespv centraran l'atenció dels directors durant la primera sessió de divendres al Mario Monreal. L'acte continuarà amb la presentació del treball del Consell Escolar Valencià de la ma de la seua presidenta Encarna Cuenca i seguirà amb el ponents Pablo Ortega, cap d'inspecció d'Alacant, Pedro Civera del Cefire d'Elda i Toni G. Picornell de Adiespv.

L'anàlisi de les perspectives del sistema educatiu valencià de la ma de Miquel Soler, secretari autonòmic d'Educació, posarà punt i final a un acte que convertirà Sagunt en focus de l'actualitat educativa.

Compartir el artículo

stats