Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L' alarma de Compromís

L'equip de govern de Canet d'En Berenguer, el nostre poble, una vegada més acusa a Compromís d'alarmisme quan posem damunt de la taula l'informe de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública que alerta de l'excés de nitrats a l'aigua potable.

El grup de Compromís ja ha denunciat moltes vegades la deficient qualitat de l'aigua i l'excessiu preu que paguem per ella. També ha demanat explicacions sobre el compliment del contracte de l'empresa que dóna el servei (Egevasa) i que al nostre paréixer es tradueix en pagar per bona una aigua que és de menor qualitat.

Com sempre, primer se'ns ataca dient que només busquem l'alarma en la població, i que només se'n recordem quan venen eleccions. La jugada quasi sempre és la mateixa: primer ataquen, després resulta que en qüestió d'hores busquen la solució al que no han fet, per al final, acabar dient que «sí que hi havia excés de nitrats però que tampoc era per a tant».

En canvi no diuen res sobre les recomanacions de la mateixa Conselleria sobre aquesta particularitat.

De la mateixa manera ens acusaren d'alarmistes quan donarem a conéixer la pretensió del PP de permetre la instal·lació d'un crematori al nostre polígon, i ara resulta que gràcies a la defensa de la legalitat, del seguiment i treball del PP, s'ha resolt amb la no instal·lació de l'empresa incineradora, sense que ni la campanya informativa i de denúncia que portàrem a terme i la crida com a suport de gran part dels veïns, hi tingués res a veure.

Senyors del PP: l'alarma és molt probable que l'activen vostés per la seua forma despòtica i fosca de governar. No els interessa presentar informes de gestió, tal vegada perquè això és massa perillós per als seus interessos d'amiguisme i familiarisme.

Per a nosaltres continua sent alarmant: La demagògia, les mentides i comentaris com «l'amiant no és perjudicial» i «no suposa problema» són molt greus per a nosaltres, quan és evident que poden haver-hi irregularitats i deficiències a les instal·lacions municipals i, tenint personal qualificat que les remarquen, vostés miren cap a altre costat i ningunejen els mateixos treballadors.

Llevar sistemàticament competències al ple en benefici de la junta de govern i l'alcaldia, certes contestacions a preguntes i actituds personals a les sessions plenàries, etc.,

En definitiva, que no hi ha més alarma que la que es deriva de la política i gestió municipal que practica el PP de Canet, ajudat pels seus aliats.

Compartir el artículo

stats