28 de septiembre de 2016
28.09.2016
OPINIÓN

Crèdit a llarg termini, IBI sense retorn

28.09.2016 | 08:55

Pertànyer a una comunitat, ser membre d'ella i viure en una de les ciutats de la nostra «avançada societat» comporta el que, cada any, hàgem de realitzar la nostra aportació econòmica en impostos, per a mantenir els serveis públics, per fer inversions en millores, pels sous de polítics i funcionaris, etc...

Però el que no arribem a entendre és que, damunt hàgem de fer de banquers (donant crèdit) i avançar uns diners, en un impost com l'IBI, i que passat molt més d'un any després encara no se'ns retorne. Perquè l'alcalde del PP en Canet d'en Berenguer no torna els diners?.

Uns diners que va recaptar en juliol del 2015 en un impost com l'IBI, que subvencionava amb un 40% o 50%, és a dir, que cal retornar al contribuent, i que, a hores d'ara, octubre del 2016, encara no ha tornat. Per si a algú no recorda o no li queda clar, els seus efectes ja s'han reflectit en la declaració de l'IRPF d'enguany.

Interpel.lació

Cada cop que se li ha interpel·lat per aquesta qüestió per part de Compromís, o d'altres grups amb representació municipal, la seua resposta ha sigut molt vaga, indeterminada, carregant la responsabilitat en altres, com sempre acostuma a fer: «això és l'interventor l'encarregat de fer-ho», «tenim al personal de vacances», quan el responsable final de cada actuació en l'àmbit municipal és exclusivament ell. Qui determina quan es fan les coses?.

Qui és el responsable d'organitzar les actuacions a realitzar?. Senyor alcalde, Leandro Benito, els seus veïns estan més que cansats de les seues respostes i dels seus fets. Done una explicació contundent als seus conciutadans de per què no els torna els seus diners o torne'ls ja, que és de raó.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine