17 de septiembre de 2010

Temps de penitències

17.09.2010 | 11:19

Albert Ferrer Orts

Senyors i senyores del PPCV, ¿on hi és el discurs de la victòria? No em referisc, evidentment, a eixe estat de glòria que cada quatre anys renoven de forma automàtica, malauradament amb la connivència del PSPV, no, sinó al que han mantingut diàriament pel que fa als seus encerts en el país del mai més (aquell de l'etern Peter Pan i, també, del capità Hook).
Ara i precisament ara, ¿on hi és RB, l'alcaldessa que amb el seu vermell fetitxe, literalment se n'ix de goig de la foto que Rus vetà al MuVIM, on el seu afillat predilecte, o siga FC, en dies en què la (seua) Generalitat s'ha quedat sense un gallet?
Els temps d'efervescències es diluiren i la crua realitat és la que és i no una altra. ¿Què dirà, em pregunte sovint, l'actual president de la FAES, aquell que li reiterava una i mil voltes a Felipe "váyase señor González"?, ¿què li passarà pel cap al flegmàtic Rajoy davant del cantó valencià?
Ara, no hi ha dubte, són temps de penitències per a aquesta autonomia nostra que –en un tres i no res- ha passat de ser la proa d'un vaixell anomenat Espanya a una àncora que l'impedeix navegar. De capitans intrèpids a presumptes delinqüents, de nadar en l'abundància a no poder-ho fer, del pecat... a la penitència.
Ja li pot pregar FC a l'apòstol sant Jaume, en el seu erràtic pelegrinar, acompanyat de Feijoo i de fidels al desgavell interessat, que tot no se soluciona amb romeries, canyes i romaní ni pegant-se colps compulsivament al pit.
El governant (creient o no) ha de ser honest, prudent i essencialment honrat. Cap de les tres virtuts adornen el seu currículum vitae MH Camps, com tampoc aquestes sigles que, només per les circumstàncies, s'anteposen al seu cognom.
A vosté no li demanem que se'n vaja si no vol, li ho exigim. Deixe's de marejar la perdiu i tornar-nos bojos amb els seus destarifos i deixe'ns en pau. El seu futur personal i professional no ens importa en absolut. Allà vosté i la seua consciència, si a hores d'ara encara en té, que la de molts valencians està tranquil·la començant per no votar-lo i seguint per eixir al carrer perquè altres òbriguen els ulls.
I és que, president, fa tants anys que en el pecat porta la penitència... que apanyes com puga que prou delit té!

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook


Enlaces recomendados: Premios Cine