Hem obert un nou espai cultural a la societat valenciana, l´espai TSN, que vol ocupar el que hi havia entre dos veritats absolutes, dos raons, dos visions, dos espais en fi, que han estat dividint-nos durant molts anys. Tots Són Notres ve a dir, simplement, que: Joan Fuster i Xavier Casp són dos grans homenots valencians, i, com a tals, Són Nostres; Sanchis Guarner i Fullana són dos grans lingüístes valencians i… Són Nostres; Ausiàs March i Miguel Hernández són dos grans poetes valencians i… Són Nostres. I així… etc. TSN és un, o el, espai de trellat imprescindible en una societat valenciana que vullga mirar al futur sense perdre identitat. I per tant, l´espai TSN s´havia d´obrir i posar en funcionament. Si algú se sorprén per l´exercici de consens que hem posat en marxa, molt bé; si es molesta, no passa res; i si li agrada, magnífic!

Rebutgem els meus i l´exclusivitat dels que a mi m´interessen perque diuen aquelles coses que a mi m´agrada escoltar. Tots Són Nostres som un col.lectiu dispost a fer valdre la raó, i que el consens i el tan valencià trellat impere per damunt de paradetes, capelletes i altres etes. Els que volen fer política (de filologia parlarem en un altre moment) si són partidaris del País Valencià rebutgen el terme històric i literari, creat en el nostre gloriós Segle d´Or, llengua valenciana, en un exercici d´incoherència absoluta. Els defensors de la llengua valenciana rebutgen el terme País Valencià perque veuen el perill d´uns països de nom alié que podrien absorbir-los. I com ací ningú es menjarà a ningú, que l´antropofàgia no forma part de la cultura occidental: La Llengua Valenciana és la llengua del País Valencià.

I tots contrariats, però espere que no, descontents, perquè hem de superar el passat, hem de començar a caminar per camins normals, hem de crear un futur sense bregues internes, fratricides i irracionals, i hem d´imposar el coneixement i la raó, i, sobretot, el terme «valencià», «valenciana» com a centre dels nostres actes socials, perquè sense autoestima, i sense utilitzar el trellat, no tenim futur. I have a dream!