Alçar el telefon i sentir «buenos días», es lo mes normal, pero que el telefon marcat siga el de la Real Academia de Cultura Valenciana, no te preu, o si?

Despres de varis intents de que me respongueren en la llengua d´Ausias March, no tingui mes remei que conformar-me en la preada llengua de Cervantes „valencians contra castellans„ i la meua gran sorpresa fon, que la fira del llibre, de la genuïna llengua valenciana se celebrara en horari d´oficina... per supost, els fins de semana tancada, no vaja a ser que s´ompliga de families i els seus chiquets, un dumenge pel mati.

Que es una Fira del llibre en horari d´oficina i nomes entre semana? Esta pregunta, que no soc yo qui la tinguera que fer... se l´han fet els organisadors, en este cas la RACV? Verdaderament, volen la difusio i promocio de la llengua valenciana?, la que per molt que pese, tingue el seu Segle d´Or, en el segle XV. Un any mes, esta institucio, que mereix tots els meus respectes, pero no les persones que la dirigixen, tornen a seqüestrar a les grans editorials valencianes i com si tingueren por del regim que els alimenta, tanca dins de les seues instalacions, esta preada Fira del Llibre, en llengua valenciana.

RACV... penseu aixina que aneu a promocionar i/o difondre nostra llengua i cultura? No se per a que vos servix realisar este tipo d´actes, si ni vosatros mateixa vos creeu lo que feu. Tal volta, un any mes seguiréu el joc politic del PP d´estos dies, no vaja a ser que vos quedeu sense vostra cadira, que tantes portes vos obri, mes d´una que atra comissio en la Direccio General del Desenroll Estatutari. Que nostra institucio realise este tipo d´activitats mirant al poder, no te preu, pero en lo que esta caent... TV3, exposicions... i no hagen obert la boca, aço si te preu... Subvencions!