Ja hem passat l´acte de contricció, ara ja toca el propòsit d´esmena. I com assenyalàrem a l´endemà de les passades eleccions autonòmiques a estes mateixes planes, els populars valencians han de resetejar-se i valencianitzar-se. Bona pedra angular per començar a reconstruir la casa és l´anunci del vot positiu a l´estancada reforma estaturària dormida al Congrés dels Diputats. Un Estatut d´Autonomía renovat que blindarà les inversions anuals de l´Estat a la nostra terra, i que eixirà endavant pels vots del grup parlamentari popular, per fi€

Vullc un Partit Popular de la Comunitat Valenciana arrelat a la nostra terra i la nostra gent. Un partit en identitat pròpia i no sotmés a les decissions unilaterals preses des de Madrid. Un nou partit que retorne a la seua vertadera ideosincràcia: la defensa a ultrança dels interessos de la CV en tots els fòrums i davant de tots, superant disciplines i complexos polítics miops. I vaig a treballar per això, per fer un #NouPPCV més valencià i valencianista.

Des d´esta terra hem de liderar de nou discursos i polítiques. Hem de lluitar per defendre la Comunitat Valenciana, tant en Madrid com a la UE. Hem de treballar pel Corredor Mediterrani, pel Pla Hidrològic Nacional, pel finançament just€ fins i tot per la necessària reforma del Títol Octau de la Constitució per a consolidar i potenciar l´Estat autonòmic. Pareix que davant el maltracte financer i inversor rebut per l´Estat i el nul pes dels valencians al conjunt del país, a soles el podrem revertir des de l´aposta neta i clara per la valencianitat de la nostra acció política.

La relació dels valencians en l´Estat no pot passar per la submissió, sinó per l´exigència. Hem de passar del complexe d´inferioritat a l´orgull per la nostra terra reivindicant allò que en justícia ens correspon. I el #NouPPCV s´ha de convertir en la punta de llança de la defensa de l´autogovern i l´estat autonòmic... El full de ruta dels populars valencians ha d´estar clar: defensa d´un nou model de finançament que acabe en la discriminació secular d´este poble; aposta per les inversions en infraestructures productives, educatives i sanitàries, en especial atenció al turisme i l´agricultura; compromís per la regeneració democràtica i pel govern obert i transparent; armonització legislativa i simplificació del nostre sector públic; defensa de totes i cadascuna de les polítiques socials...

Un PPCV que cada volta ha de ser més CV. Superat per la dreta per Ciudadanos i recobrant l´espai cedit a Compromís en la defensa dels interessos valencians. Ocupant la centralitat autonomista i reformista. Tot el territori valencià ha de convertir-se en centre de l´acció política. La centralitat d´un projecte comunitari, de fer política en majúscules al servici de tota la societat valenciana, consolidant la defensa de l´autogovern i l´aposta pel benestar. Enfortir el discurs valencianista: identitat pròpia i oportunitats per a tots. Ésta ha de ser la nova música dels populars valencians.