Lluitar per Valéncia

10.02.2016 | 04:15

En els últims mesos estem veent com les grans formacions polítiques que tradicionalment han format el bipartidisme en Valéncia i en Espanya, PP i PSOE, estan afonant-se degut a la corrupció que els corca per dins l´ànima i les coradelles, arribant al punt que en Valéncia el PP ha degut de dissoldre´s, puix pràcticament tots els seus dirigents estan immersos en algun tema de corrupció. Pero el PSOE li seguix molt de prop en el tema de la corrupció.

Els dos partits majoritaris estan farcits de corrupció i en tela de juí, i aprofitant l´ocasió, uns atres partits volen ocupar el seu lloc, pero com tots sabem, uns coixegen d´una cama que no és realment lo millor per a la nostra benvolguda Valéncia degut a l´acostament als interessos d´unes atres comunitats. I uns atres a soles són una rèplica dels que estan afonant-se, intentant conseguir ser el relleu d´ells, o més que el relleu, la continuïtat d´ells mantenint els mateixos postulats, sense donar-se conte que Valéncia està demanant als seus partits i als seus dirigents un canvi total en les seues polítiques, ademés de no un mínim de trellat i valenciania, sino tot el trellat i valenciania que li cal a un partit i a unes persones que aspiren a ser el referent del nostre Regne de Valéncia, puix lo que li cal a Valéncia és tindre uns partits i uns polítics que de veritat velen pels seus interessos sense mirar al nort o al oest, i que de nou facen surar totes les arraïls valencianes dins d´una política actual i moderna com li cal a una comunitat autònoma del sigle XXI.

Per tal motiu des de Som Valencians oferim a tota la ciutadania valenciana una proposta séria, actual, moderna, valenciana i valencianista per a dur avant un proyecte en el que Valéncia és el nostre objectiu, en el que Valéncia és la nostra prioritat per damunt de tot, i per a que Valéncia torne a ocupar el lloc que li pertoca per història, per tradició, per productivitat, per cultura...

A totes les persones que es senten valencians i valencianistes i que vullguen acostar-se a un proyecte valencià 100% i en pro de Valéncia, els esperem en Som Valencians, puix el nostre partit, que és el teu partit, tindrà més resò contant en la participació de tots, puix de lo que estem parlant és, ni més ni manco, que de Valéncia. Si sumem, guanyarem. El futur és nostre. El futur és de Som Valencians. El futur és de Valéncia.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook


Enlaces recomendados: Premios Cine