03 de junio de 2016
03.06.2016

El gran circ

03.06.2016 | 04:15

Com una forma d´omplir el dia a dia en les tasques de les Corts s´inventen les comissions d´investigació, que no és una altra cosa que un paperot per fer-li la punyeta a gent del PP o pròxima. Si realment tingueren ganes de fer quelcom de profit no estaríem dedicant hores i hores a fer-los perdre el temps a moltes persones que pareix que tenen obligació de comparéixer, sabent ademés que els fan passar una espècie de viacrucis personal, en assumptes que la majoria de vegades están en fase judicial o ja s´han jutjat.

Des del tripartit ixen dos estratègies: portar un assumpte al fiscal perquè siga així el mig publique el que treballe i no es gasten diners a buscar advocats i procuradors i al mateix temps posar en marxa una comissió d´investigació de part. Em dóna la impressió que estan utilitzant les comisions d´investigació de manera torticera i això hauria de revisar-se perquè no és eixa la finalitat de les mateixes. Ni ara el tripartit ni després el PP o el que siga hauria de seguir en esta esbossa que porta a desprestigiar estes comisions i a la llarga, si Déu no ho remeia, al seu defunció.

Eixe ambient tumultuós dels comisions ha portat que ara els ajuntaments també s´apunten a les mateixes. Només cal veure el de València, que la constituïx per a citar a quasi un centenar de persones, sabent que no va a anar quasi ningú, però han aconseguit el soroll mediàtic i la càrrega negativa contra el PP, que és l´única finalitat, ja que no volen conéixer la veritat, que és al que ens porten el jutjats i no els paperots que munten.

Crec que cal tirar i mirar avant i deixar ja els cuéntame que és a l´únic que en realitat están dedican-se, però está clar que no saben i disfruten rebolcant-se en la presumpta porqueria que els han deixat, sense donar temps a què els tribunals decidisquen, que no els interessa no siga que els deixe sense arguments, com hem vist fa poc en això dels gastos d´algun ajuntament que ha quedat en res però bé que els va vindre per fer campanya. Passeu i mireu que el gran circ esta en marxa! i pareix que va per a estona i mentres no es dediquen al que deuen que és treballar per a tirar endavant la Comunitat, perque o no volen fer-ho o el que és pitjor, no saben.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine