De veritat que fa pena! Estos dies només es parla de Rita Barberá. Tots els grups polítics, i el primer que passa per ací i el de més enllà, s'han dedicat a maxacar sense mirament a la millor alcaldessa que ha tingut Valencia dient que una pocavergonya i que s'ha d'anar a casa per decisió pròpia o tirar-la de mala manera. Ja esta bé! Que la deixen en pau!. Quin mal els ha fet a tots ells perquè traguen tant odi i verí?

Recorde, per a tots aquells que interessadament els falla la memoria, que tant el president d'Andalusia, Manuel Chaves, i el seu successor, José Antonio Griñán, van estar imputats i van aguantar fins que se'ls va iniciar el juí, sense que ningú els dedicara tantes declaracions i insults. Recorde a tants polítics que després van quedar absolts i ningú els va tornar l'honor i el lloc polític.

Per eixe motiu, en el PP està previst que siga a l'obrir el juí oral quan s´ha de deixar la militància política. I, no obstant això, ens ho estem passant pel forro degut a les pressions polítiques i mediàtiques que, sempre van en la mateixa direcció, en contra del PP, però mai contra altres partits. Rita farà el que crega més convenient, però no es pot fer tabula rasa dels seus 24 anys de govern, amb tantíssimes coses bones que ha fet pels valencians.

Rita vol moltíssim a València i als valencians. Així ho han reconegut al donar-li la seua confiança elecció després d'elecció. Però expeditivament volen matar-la per sempre i deixar la seua memòria a menys zero. Això d'estos dies, sent la diana de tots els mitjans de comunicació i de la classe política de qualsevol tipus, sense que isquera ningú a defendre-la, no hi ha per on agafar-ho. I menys quan encara estem en una fase prèvia a la de la investigació, i més quan els estatuts del PP parlen „reitere„ de deixar el partit quan s'òbriga juí oral.

A nivell nacional els nostres líders polítics estan duent a terme el ridícul més espantós del món mundial. Tots perden en les eleccions, la qual cosa impedix arribar a acords realitzables i que demostra que els espanyols no volen a eixos líders i, no obstant això, ací seguixen disposats a emportar-nos a al carreró sense eixida d´unes terceres eleccions.

També en produix pena que el dia que es coneix que el frau del PSOE dels ERE d´Andalusia arriba a quasi 800 miliones d´euros „més de 125.000 milions de les antigues pessetes„, alguns dirigents que s´autoproclamen regeneradors de la política, només parlen de Rita Barberá i dels 1.000 euros que aporta al PP.

Ja està bé! Ahí si que haurien d'anar-se'n a casa tots ells i no ho fan. Que deixen ja a Rita, que l´única cosa que intenta és defendre el que creu més just i que anirà prenent les decisions que corresponguen en cada moment, pensant en el millor per a Espanya, per a València i per al PP, com sempre li hem vist fer.